25 / 04 / 2024

ABD\'li film yıldızı Scarlett Johansson

ABD\'li film yıldızı Scarlett Johansson

Hollyvvood'un başarılı oyuncusu Scarlett Johansson, Los Angeles'taki malikânesini 4.6 milyon dolardan satışa çıkardı

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

BİMER'den Yıldız Teknik Lojmanları açıklaması!

İstanbul Şişli’de eski Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arazisi üzerinde hayata geçirilen 34 katlı Nurol Tower’ın yükseldiği araziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Yıldız Hamidiye Camisi yarın açılıyor!

Sultan 2. Abdülhamit tarafından 1885'te inşa edilen Yıldız Hamidiye Camisi, restorasyon çalışmalarının ardından yarın cuma namazıyla ibadete açılıyor.

Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı İstanbul Külliyesi mi olacak?

Sultan Abdülhamid zamanında devletin idare merkezi olan Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı'na tahsis edilecek ve restorasyonun ardından “Cumhurbaşkanlığı İstanbul Külliyesi” olacak

Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı'na tahsis edilecek!

Murat Bardakçı, “Sultan Abdülhamid zamanında devletin otuz küsur sene boyunca idare merkezi olan Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı'na tahsis edilecek ve ciddi bir restorasyonun ardından ‘Cumhurbaşkanlığı İstanbul Külliyesi' olacak.” dedi.

Yıldız Sarayı restore edilecek!

II. Abdülhamid döneminde Osmanlı devletinin idare merkezi olan Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı'na tahsis ediliyor. Saray, kapsamlı bir restorasyonun ardından "Cumhurbaşkanlığı İstanbul Külliyesi" olacak.

Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olacak!

Sultan Abdülhamid zamanında devletin otuz küsur sene boyunca idare merkezi olan Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı’na tahsis edilecek ve ciddî bir restorasyonun ardından “Cumhurbaşkanlığı İstanbul Külliyesi” olacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi taşınıyor mu?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Yıldız Teknik Üniversitesi’ne ait Yıldız Kampüsü’nü istediği uzun zamandır konuşuluyordu. Yıldız Kampüsü’nde neler yaşandığını Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İsmet Akça açıkladı.

1945 yılında Yıldız Çini Fabrikası işletilecekmiş!

Sultan II. Abdülhamid'in Yıldız Parkı içinde kurdurduğu Yıldız Çini Fabrikası, 1945 yılında Maliye'den İstanbul Belediyesi'ne devredilmiş. Belediye, bir şirket kurarak metruk haldeki fabrikayı tekrardan işletecekmiş.

Yıldız Hamidiye Camisi'nin restorasyonu 2 yılda tamamlanacak!

Sultan 2. Abdülhamit'in Sarkis Balyan'a yaptırdığı ve aynı zamanda bombalı suikasta uğradığı caminin restorasyon çalışmaları devam ediyor. Adnan Ertem, Yıldız Hamidiye Camisi'nin restorasyonun 2 yıl daha sürebileceğini söyledi.

Gebze Mimar Sinan'daki Yıldız Cami yıkılacak!

Gebze Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısında Gebze Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Yıldız Cami’nin yıkılmasına CHP’li meclis üyeler karşı çıkmasına rağmen AKP’lilerin oyçokluğuyla caminin yıkılması kararlaştırıldı.

1998 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kışlası'na taşınacakmış!

1998 yılında merkezi Yıldız'da olmak üzere Ayazağa ve Şişli'de öğretimine devam eden Yıldız Teknik Üniversitesi, Genelkurmay Başkanlığı'na ait 13 bin dönüm arazisi olan tarihi Davutpaşa Kışlası'na taşınacakmış.

ABD\'li film yıldızı Scarlett Johansson Haberi

ABD\'li film yıldızı Scarlett Johansson

Beyazperdenin güzel oyuncusu Scarlett Johansson, Los Angeles'taki malikânesini '4.6 milyon dolardan satışa çıkardı. 26 yaşındaki oyuncunun iki yıl önce 7.5 milyon dolara satın aldığı malikânesinden sıkıldığı için 3 milyon dolar zarara rağmen satmaya karar verdiği öğrenildi. İki yıl önce Ryan Reynolds ile evlenen Johansson eşiyle birlikte New York'ta bir apartman katına taşınacak. Sakin bir yaşamdan sıkıldığını söylenen Johansson'un New York'taki hızlı yaşamı özlediği belirtiliyor.

ZARARA RAĞMEN SATMAK İSTİYOR

Büyük bir bahçe içinde özel bir kış bahçesi bulunan evin büyük bir havuzu var. Yüksek tavanlı ve geniş odaları bulunan evin çatısının bazı bölümleri camlarla kaplı. Büyük bir terası olan evin her odasında farklı bir renk hâkim. Beş banyosu olan evin dört yatak odası bulunuyor. Evin en alt katında büyük bir fitnes salonu ve...