25 / 04 / 2024

Abdül Batur Hiçbir gecekondu sahibi ilave ücret ödemeyecek

Abdül Batur Hiçbir gecekondu sahibi ilave ücret ödemeyecek

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Atatürk ve 2. İnönü mahallelerinde kentsel dönüşüm toplantısı düzenleyerek, " Hiçbir gecekondu sahibi ilave ücret ödemeyecek " dedi. Narlıdere Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor...

Depremde 96 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nde şok eden gelişme: Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok...

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Ebrar Sitesi F Blok'ta 96 kişinin ölümüne ilişkin 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Tevfik Tepebaşı ''Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok.'' diyerek kendisinin suçlu olmadığını savundu.

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

İstanbul'da 5 senede metro gitmeyen hiçbir ilçe kalmayacak!

İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un trafik sorununa dikkat çekti ve 5 senede metro gitmeyen hiçbir ilçe kalmayacağının altını çizdi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

Şiddetli depremlerin binalarda yapacağı hasarı önceden ölçebilecek yeni bir sistem bulundu...

Avusturya'daki Graz Teknik Üniversitesi (TU), şiddetli bir depremden sonra depremin binalara verebileceği hasarı önceden ölçebilecek yeni bir teknoloji geliştirdiklerini duyurdu. Açıklamaya göre yeni yöntem kullanılarak 20 bin kilometre uzaktan bile milimetrik hassasiyetle ölçüldüğü kaydedildi. İşte

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir açıkladı: Türkiye'de faylar sürekli artacak, hiçbir zaman azalmayacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Türkiye'deki bilimsel çalışmaların yeni fayları ortaya çıkardığına dikkat çekti. Sözbilir, Türkiye'de fayların hiçbir zaman azalmayacağına, aksine sürekli artacağına vurgu yaptı.  

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatınız gasp ediliyor olabilir! İşverenlerden akılalmaz oyun!

Kötü niyetli işverenlerin işçilere oynadığı akılalmaz oyun ortaya çıktı. İşverenlerin işçinin aylığını 3-4 ay geciktirdiği ve arabuluculuk masasında aylık ödemesi yapılırken, ‘Hiçbir alacağım kalmamıştır’ diye imza attırılarak kıdem tazminatının gasp edildiği öğrenildi.

AFAD İstanbul'da deprem riski en yüksek ilçeleri açıkladı! Uzman isim değerlendirdi: Hiçbir şekilde bina yapılmaz...

AFAD, İstanbul'da beklenen olası İstanbul depremi için tehlikeli 15 ilçeyi açıkladı. Zemin sıvılaşması riskine değinen uzmanlar bu ilçelerde hiç bir şekilde bina yapılamaz diye bir şeyin söylenemeyeceğini açıkladı.

Dolar kurunda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor!

Dolar kuru her yeni güne yeni bir rekorla başlarken Türk Lirası karşısında 15 haftadır aralıksız yükselmeye devam etti. Bu değer artışı en son 1999 yılında görülmüştü. Dolarda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor.

Dolar hiçbir zaman sürekli artmaz diyen ünlü ekonomist Alaattin Aktaş'tan flaş tahmin! Dolarda büyük deprem olacak!

Ünlü ekonomist Alaattin Aktaş ''dolar hiçbir zaman sürekli artmaz'' diyerek dolar ile ilgili tahminlerini açıkladı. Dolarda büyük deprem olacak...

Deutsche Bank'tan euro için dev tahmin geldi! 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Deutsche Bank AG'nin Makro Araştırma Başkanı Tim Baker'den euro için dev tahmin geldi. Açıkladığı rakam 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Abdül Batur Hiçbir gecekondu sahibi ilave ücret ödemeyecek Haberi

Abdül Batur Hiçbir gecekondu sahibi ilave ücret ödemeyecek

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Atatürk ve 2.İnönü mahallelerinde kentsel dönüşüm toplantısı düzenleyerek, "Hiçbir gecekondu sahibi ilave ücret ödemeyecek" dedi. Batur, şöyle konuştu: "Narlıdere Belediyesi olarak yıllardır kentsel dönüşümü yapan ve hiçbir insanımızı mağdur etmeyen bir belediyeyiz. Kentsel dönüşümle oluşacak rantın hiçbir şekilde politika malzemesi yapılmasına müsaade etmeyin." 


Habertürk...