25 / 04 / 2024

Abdül Batur kimdir

Abdül Batur kimdir

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirdiği basın toplantısında 9 maddelik seçim manifestosu ile yapacağı çalışmaları anlattı. Batur, "En önemli hedefim kentsel dönüşüm" dedi.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ''Narlıderemizde yıllar önce başladığımız kentsel dönüşüm çalışmalarında en üst noktaya ulaştık. Hiç kimseyi mağdur etmedik. Yüzde 65 oy oranı uzak değil” diye konuştu.

Narlıdere projesiyle yeni yaşam alanları sunulacak!

43 hektarlık alana yayılan ve özellikle gecekondulaşmanın yoğun olduğu 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya Mahallesi'nde 4 bin bina yıkılacak. Başkan Abdül Batur, 2017 yılında inşaatların başlayacağını açıkladı.

Abdül Batur kimdir?

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur kimdir? Abdül Batur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdül Batur, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdül Batur...

Abdül Batur kentsel dönüşümü anlattı!

Narlıdere'nin CHP 'li Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Çatalkaya mahallesinde üçüncü seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Abdül Batur katıldığı açılış töreninde halka kentsel dönüşümü hakkında bilgi verdi.

Abdül Batur: Hiçbir gecekondu sahibi ilave ücret ödemeyecek!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Atatürk ve 2. İnönü mahallelerinde kentsel dönüşüm toplantısı düzenleyerek, " Hiçbir gecekondu sahibi ilave ücret ödemeyecek " dedi. Narlıdere Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor...

Abdül Batur kentsel dönüşüm toplantılarına katıldı!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Atatürk ve 2.İnönü mahallelerinde düzenlenen kentsel dönüşüm toplantılarına katıldı. Başkan Batur net konuştu: ‘Hiçbir gecekondu sahibi ilave ücret ödemeyecek’

Abdül Batur: Dönüşüm siyasete kurban edilmemeli!

"Narlıdere'de kentsel dönüşüm için elimizi değil kafamızı taşın altına soktuk" diyen Batur, "Yerinde dönüşüm olacak"dedi Narlıdere'de 12 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarının sonuna gelindi.

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Famart Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Famart Yapı Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdül Müslim Kurkutata tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Çağlar76 İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar76 İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Abdül Mütallip Çağla tarafından kuruldu.

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

Abdül Batur'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarıyla ilgili durdurma kararının bölge için zaman kaybı yarattığına vurgu yaptı. Batur, Gültepe ya da Beştepeler olsun, kentsel dönüşümün başlamasını istediklerine dikkat çekti.

Abdül Batur kimdir Haberi

Abdül Batur kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda, 9 maddelik seçim manifestosunu gerçekleştirdiği basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaştı. Haberekspres gazetesinde yer alan habere göre, 'Birlikte Konak' sloganıyla yola çıktığını söyleyen Batur, 15 gün sonra projelerini açıklayacağı bir toplantı düzenleyerek Konak için hazırladığı projeleri açıklayacağını belirtti. Batur, “Gültepe, Toros, Gürçeşme bölgeleri ile seçim çalışmalarına başlayan ve Hatay,Mersinli bölgesi ile devam eden Batur ,“Sıkıntıları yerinde inceledik ve bölgedeki sıkıntılar bir mimar vizyonuyla çözmek için hemen çalışmalarımıza başlayacağız.Kentin planlama noktasında, çalışmalar yürütmemiz gerekiyor. Yıllardır sıkıntı yaşayan bölgelerin yerinde dönüşüm sağlanması noktasında Narlıdere’deki tecrübemizi Konak’a da aktarmayı planlıyoruz.Narlıdere’de herkesin memnun kaldığı bir kentsel dönüşüm çalışması yaptık. Bu konuda oradaki vatandaşlarımız en iyi referansımız haline geldi. Konak’ta da yaptığımız...