29 / 03 / 2024

abdulkadir aksu

abdulkadir aksu

2007 yılında İçişleri Bakanı olan Abdülkadir Aksu, Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın sahibi olduğu ve inşaat izni istediği Sevda Tepesi'ne geçici de olsa kesinlikle hiçbir inşaat izninin verilemeyeceğini bildirmiş.

Beşir Atalay, Vilayetler Evi tesislerini inceledi

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Vali Galip Demirel Ankara Vilayetler Evi tesislerinde inceleme yaptı

Esenyurt Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi açıldı!

Esenyurt’ta eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslikli "Abdülkadir Aksu Anadolu Lisesi"nin resmi açılışı yapıldı. Aksu, adını taşıyan okulun açılış kurdelesini Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu ile birlikte kesti.

Sezen Aksu'nun Kandilli'deki evinde 200 bin TL'lik hasar!

İkinci albümünün kayıtlarını Sezen Aksu’nun Kandilli’deki evinde tamamlayan Buray, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Stüdyodaki klimadan dolayı yangın çıktığı ve 200 bin TL'ye yakın zarar olduğu öğrenildi.

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ Evleri başvuru!

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ Evleri başvuru işlemleri 14 Haziran gününde başladı ve devam ediyor. Proje 592 adet daireden meydana geliyor.

Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Koç ve Hüseyin Aksu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru yeri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy 592 konutluk proje kapsamında başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru yeri...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekim tarihi!

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 592 konutluk proje için başvurular toplanıyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekim tarihi...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kurası ne zaman?

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular dün alınmaya başlandı. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kurası ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru tarihi!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular başladı. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy'de toplam 592 adet konutu kurayla satışa çıkardı. Başvuruların başladığı projenin kura çekişi ise 21 Temmuz'da yapılacak. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları ve proje detayları..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı. Başvurular 15 Temmuz'a kadar Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Projedeki dairelerin kuraları ise 21 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 592 adet konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları'nda başvurular yarın başlıyor. Başvurular Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy'de hayata geçireceği 592 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları...

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekilişi!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy'de 592 adet konutu kuralı olarak satışa çıkarıyor. TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz'da.

abdulkadir aksu Haberi

abdulkadir aksu



İÇİŞLERİ BAKANI AKSU:


Sevda Tepesi'nde inşaat yapılamaz


MANSUR ÇELİK Ankara


    İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın inşaat izni istediği Sevda Tepesi'ne geçici de olsa kesinlikle hiçbir inşaat izninin verilemeyeceğini bildirdi. TBMM Bayındırlık İmar Komisyonu üyesi CHP'li Erdal Karademir ise TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmeyi bekleyen Dönüşüm Alanları Hakkında Yasa Tasarısı ile Abdullah'ın istediği imar izninin verileceğini savundu.

    Karademir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelttiği soru önergesinde, Milliyet'in Sevda Tepesi ile ilgili olarak yaptığı haberleri de anımsatarak Kral Abdullah'ın inşaat hakkı bulunup bulunmadığını sordu. Erdoğan yerine önergeyi yanıtlayan Aksu, Sevda Tepesi'nde hiçbir şekilde inşaat yapılamayacağını şöyle açıkladı: 


Kral Abdullah başvurmamış


 ...