19 / 04 / 2024

Abdülkadir Gültekin inşaat sektörü

Abdülkadir Gültekin inşaat sektörü

Gergül İnşaat, tecrübeli teknik kadrosu çağdaş, konforlu yapılar üretmeye devam ederken, yatırımcıların öncelikli tercihi oluyor.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

ABD'de inşaat sektöründe istihdam arttı!

ABD Çalışma Bakanlığı, Mart ayına ilişkin istihdam raporunu açıkladı. Raporda yer alan verilere göre inşaat sektöründe istihdam arttı. 

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

ABD’de inşaat sektörü açık iş sayısı Eylül ayında azaldı!

ABD Çalışma Bakanlığı, Eylül 2020'e yönelik ilişkin JOLTS Açık İş Sayısı verilerini açıkladı. Verilere göre, inşaat sektörlerinde açık iş sayısı azaldı. 

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Cemel Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemel Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Kaynaka ve Yahıya Rajeb M. Rahuma tarafından kuruldu.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

ABD'de inşaat harcamaları Temmuz'da arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, inşaat harcamaları, temmuzda önceki aya kıyasla yüzde 0,1 artış gösterdi. 

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

Abdülkadir Gültekin inşaat sektörü Haberi

Abdülkadir Gültekin inşaat sektörü

İzmir’de 1991 yılından beri konut üreten Gergül İnşaat, tecrübeli teknik kadrosu çağdaş, konforlu yapılar üretmeye devam ediyor. Gerek konut, gerekse iş alanları yapan Gergül İnşaat, yatırımcıların öncelikli tercihi oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin, sorularımızı cevapladı:


- İnşaat sektörü ne durumda?


Türkiye son yıllarda büyük bir ekonomik büyüme kaydetti. En önemli lokomotif ise inşaat sektörüdür. Kentsel dönüşümdeki atılan ciddi adımlar büyümenin başlangıcı oldu.


- Mobilya sektörüne de girdiniz...


Tesis kapasitesi ve gücünün önemli değer olduğunu düşündüğümüz kurulmuş bir üretim tesisini iki arkadaş satın aldık. Neden mobilyaya yatırım yaptık?  İnşaat firmaları belli tarih aralığında konutlarını bitirmek ve mülk sahiplerine teslim etmek durumundadır. Bu manada biz de sektörde açık olduğunu gördük ve bir tesis alarak diğer inşaat firmalarının da sıkıntılarına çözüm olmayı planladık. Amacımız “Çözüm...