23 / 04 / 2024

abdullah çalışkan seyhan projeleri

abdullah çalışkan seyhan projeleri

MHP Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, Güney Seyhan’daki mahalle ve köylere yaptığı ziyarette büyük ilgi gördü. Esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Çalışkan, 771 bin Seyhanlıya eşit ve adil hizmet vereceğini dile getirdi...

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Alıssa Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alıssa Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Alıssa tarafından kuruldu.

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özol Feyyaz Çalışkan tarafından kuruldu.

Çalışkan Mobilya Sri Lanka'nın ofislerini tasarlıyor!

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

Çalışkan Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Çalışkan Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eseyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çalışkan ve Recep Çalışkan tarafından kuruldu.

Yozgat Çalışkan Göleti'nin inşaatı hızlandı!

Yozgat'ın ilçesinde tarım alanlarının sulaması için projelendirilen Çalışkan Göleti inşaatı hızlandı.

Modoko yurt dışına açılıyor!

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkan, "Mobilya ihracatını yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz ülkelere 25'erli gruplar halinde ziyaretlerde bulunacağız. Potansiyeli en yüksek ve bürokrasi açısından en rahat olduğunu düşündüğümüz ülkeye ilk mobilya AVM'sini kuracağız" dedi...

BF Çelik Konstrüksiyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BF Çelik Konstrüksiyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Binali İlhan ve Fatih Çalışkan tarafından kuruldu..

abdullah çalışkan seyhan projeleri Haberi

abdullah çalışkan seyhan projeleri


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, Güney Seyhan’daki mahalle ve köylere yaptığı ziyarette büyük ilgi gördü. Esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Çalışkan, 771 bin Seyhanlıya eşit ve adil hizmet vereceğini dile getirdi. 


İlk olarak Hadırlı Mahallesine gelen Çalışkan ile MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Sözlü, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve meclis üyeleri vatandaşlarla kahvaltı yaptı. Daha sonra esnafı ve evleri ziyaret eden Sözlü ve Çalışkan sıcak ilgiyle karşılaştılar. Vatandaşla sohbet eden Sözlü ve Çalışkan, 30 Mart seçiminin değişimin başlangıcı olacağını vurguladı. Sözlü daha sonra kendi programına devam ederken Çalışkan ise Yalmanlı köyüne geçti.


Köyde zılgıtlarla karşılanan Çalışkan, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak hal hatır sordu. Burada konuşan MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu “30 Mart seçimleri yerel...