26 / 04 / 2024

Abdullah Çiftçi kimdir

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Mehmet Emin Çiftçi kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Çiftçi kimdir? Mehmet Emin Çiftçi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Emin Çiftçi'nin biyografisi...

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi hangi görevlerde bulundu?

Abdullah Gürer kimdir?

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Abdullah Ayaydın kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah Ayaydın kimdir? Abdullah Ayaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Ayaydın, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Ayaydın..

Abdullah Avni Şahin kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdullah Avni Şahin kimdir? Abdullah Avni Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Avni Şahin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Avni Şahin...

Abdullah Yenigün kimdir?

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Yenigün kimdir? Abdullah Yenigün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Yenigün, ne zamandan beri Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Berrin Çiftçi kimdir?

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Çiftçi kimdir? İnşaat Mühendisi Berrin Çiftçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Çiftçi..

Abdullah Bakır kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Abdullah Bakır kimdir? Abdullah Bakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Bakır, ne zamandan beri TMMOB İMO'da hizmet veriyor?

Nilüfer Dinçkök Çiftçi kimdir?

Nilüfer Dinçkök Çiftçi, Akkök Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akkök Holding Başkanı Ali Raif Dinçkök'ün vekilidir. Peki Nilüfer Dinçkök Çiftçi kimdir? İşte Nilüfer Dinçkök Çiftçi'nin biyografisi...

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Vedat Çiftçi, ne zamandan beri Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Serdar Çiftçi kimdir?

Serdar Çiftçi, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 23. sırada yer alıyor. Peki, vergi rekortmeni Serdar Çiftçi kimdir? İşte Serdar Çiftçi..

Satvet Çiftçi kimdir?

Satvet Çiftçi, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 20. sırada yer alıyor. Peki, Satvet Çiftçi kimdir? Satvet Çiftçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Abdullah Çiftçi kimdir Haberi

Abdullah Çiftçi kimdir

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...