26 / 04 / 2024

abdullah çitfçi

abdullah çitfçi

Mütekabiliyet yasası ile Konut sektörünün gündemine “yabancıya satış” girdi… Üretici sektörler ihracat yaptıkları için yabancıya satışta deneyimliler ama konut sektörü yabancıya satışta deneyimsiz

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah A.I. Alaamerı tarafından kuruldu.

Senay Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Senay Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli Oğuzhan Feruz Çitfçi tarafından kuruldu.

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Semih Çiçek tarafından kuruldu. 

Abdullah Kiğılı’nın mesajı dipten dönüşe mi işaret ediyor?

Dünya yazarlarından Vahap Munyar, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği önceki başkanlarından biri ile Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı arasındaki diyalogu anlatan yazısını kaleme aldı…

Abdullah Ağa Vakfı Altunizade Oteli için düğmeye basıldı!

18 yıldır otel yapılması istenen Abdullah Ağa Vakfı'nın Altunizade arazisi üzerinde planlanan otel projesi için düğmeye basıldı..

Abdullah Erikçi: İzmir Aliağa’ya yatırım yapan kaybetmez!

Erikçi Emlak sahibi Abdullah Erikçi, Aliağa'daki emlak fiyatlarının yükselme sebeplerini ve çözüm yollarını anlattı. Erikçi, sektördeki sorunu daha önceki dönemlerde imar revizyonu yapılmamasına bağlıyor.

Girgin Teknik Yapı İnşaat Mühendisliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girgin Teknik Yapı İnşaat Mühendisliği Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Furkan Girgin imzasıyla kuruldu.

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi'nde 2. etap başladı!

Muratpaşa Belediyesi, ikinci etap çalışmalarını 9 milyon 661 bin TL'ye ihale ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nde 2. etap inşaat çalışmaları başladı.

Abdullah Kiğılı'nın AVM isyanı!

AVM Endeksi'ne göre Türkiye'de 377 AVM var. Sadece 20 kentte AVM bulunmuyor. Erkek giyim markası Kiğılı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, "Terörü hallettiğimiz takdirde yabancı AVM yatırımcılarıyla bu işi çözeceğiz.. " dedi.

Mersinli iş adamlarından yeni konteyner limanı talebi!

Mersin iş dünyası uzun yıllardır bekleyen yeni konteyner limanı projesinin bir an önce hayata geçirilmesini istiyor. Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir projenin Mersin Limanı'nı Akdeniz çanağının önemli bir yük aktarma merkezine dönüştüreceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Abdullah Öcalan'ın mal varlığı meclis gündeminde!

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın mal varlığına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Abdullah Kiğılı: Türkiye'de AVM denizi bitti!

Sektörün deneyimli ismi Abdullah Kiğılı, terör olayları, turist sayısındaki düşüş ve darbe kalkışmasından etkilenen perakende sektörü için acil önlem alınması gerektiğini dile getirdi.

abdullah çitfçi Haberi

abdullah çitfçi

Yol yordam arayışında... Büyük konut geliştirici şirketlere düşen görev, Türkiye’den konut almaya karar vermiş olan Arapları, Arap ülkelerinde satış ofisi açarak avlamak olmamalı… Konut sektörünün büyük düşünmesi gerekir.  Türkiye’den konut almaya karar vermeyen ama satınalma potansiyeli olan Arapları ikna edecek projelerin üzerinde çalışılmalı…


Geçen hafta konut geliştirici büyük bir şirketin genel müdürü “birkaç şirket birleşip Körfez ülkelerinde satış ofisi açsak sonuç alabilir miyiz?” sorusunu sordu. Bu sorunun cevabım Körfez ülkelerine satış ofisini kimin açacağına göre değişir dedim. Araplara konut satışında deneyimli birileri bu işi yaparsa başarılı olur. Ancak Arap tanıdıkları olan, Körfez ülkelerine gidip gelen, pastadan pay almak için harekete geçen birileri ise bu ofisi açan, istenilen sonuç elde edilemez. Türkiye’de her şirketin satış ofisi var, reklamları var ama her...