26 / 04 / 2024

Abdullah Gül tatlıcı villaları

Abdullah Gül tatlıcı villaları

İstanbul’un Anadolu yakasında uzun süredir ev arayan Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, sonunda Boğaz’da yaşamaya karar verdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün görev süresi bittikten sonra İstanbul’da taşınacağı ev belli oldu...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

 Migros'ta filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye, quartz ısıtıcı 299 TL’ye, Paşabahçe 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye düştü!

Kasım ayına dev indirimlerle giren Migros, tüm müşterilerini Migros şubelerine davet etti. Bu doğrultuda, filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye, quartz ısıtıcı 299 TL’ye, Paşabahçe 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye düştü. İşte 1 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi mecliste!

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Tatlıcıların yalısına haciz geldi!

Piyasalarda gayrimenkul zenginliği ile bilinen, 2012'de vefat eden merhum iş insanı Şehmus Tatlıcı’nın kızı Gülşen İlter’in borcundan dolayı Tatlıcıların Kanlıca'daki yalısının bir kısmına haciz geldi.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" açılışında, Türkiye'de siyasi tarih müze geleneğinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını belirtti.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Abdullah Gül tatlıcı villaları Haberi

Abdullah Gül tatlıcı villaları

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün görev süresi bittikten sonra İstanbul’da taşınacağı ev belli oldu.


İstanbul’un Anadolu yakasında uzun süredir ev arayan Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, sonunda Boğaz’da yaşamaya karar verdi. Daha önce Başbakan’a komşu olacağı belirtilen Gül, 5 yıl önce Kısıklı’da küçük bir koru içinde satın aldığı ve tadilatını yaptırdığı villaya taşınmaktan vazgeçip Beykoz’u tercih etti.




Gül, Kanlıca sırtlarında Hıp Kasrı’nın üst kısmında yer alan lüks bir siteden villa satın aldı ve Boğaziçi İmar’dan gerekli yasal izinleri aldıktan sonra tadilata başladı. Gül çiftinin sır gibi saklanan ve inşaatı tamamlandıktan sonra taşınacağı, 5 dönümlük arazi içindeki villayı ilk kez Hürriyet görüntüledi. Boğaz’ın en gözde yerlerinden olan Hıp Kasrı’na ve Boğaz’a hâkim manzarasıyla dikkat çeken ve Gül’ün yakın akrabalarının da yaşadığı öğrenilen Hıp...