26 / 04 / 2024

Abdullah Gül yeni villa aldı

Abdullah Gül yeni villa aldı

İstanbul’un Anadolu yakasında uzun süredir ev arayan Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, sonunda Boğaz’da yaşamaya karar verdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün görev süresi bittikten sonra İstanbul’da taşınacağı ev belli oldu...

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Abdullah Kiğılı'dan yeni nesil smokinler

Erkekler de şık olmayı seviyor ve özel günlerde smokin tercih ediyor. Tüm gözleri üzerlerine çekmeyi seven erkekler için Abdullah Kiğılı yaz aylarına uygun bunaltmayan smokin serisi hazırladı.

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

TOKİ'den Nevşehir Acıgöl'e 140 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut ve 2 dükkan inşa edecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül açıkladı: O işletmelerden kira alınmayacak!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlem çalışmaları kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Abdulhamit Gül, iş yurtları bünyesinde kiracı olan işletmelerden bu süreçte kira alınmayacağını da bildirdi…

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Başakşehir'de sahibinden satılık gölün fiyatı şaşırttı!

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

Erdem Gül: Adalar'ı yeniden imar edeceğim!

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül, yeni dönemde hayata geçirmeyi projelerini açıkladı. Gül, Adalar için yeniden bir imar planı yapacaklarını söyledi.

Abdullah Gül yeni villa aldı Haberi

Abdullah Gül yeni villa aldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün görev süresi bittikten sonra İstanbul’da taşınacağı ev belli oldu.


İstanbul’un Anadolu yakasında uzun süredir ev arayan Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, sonunda Boğaz’da yaşamaya karar verdi. Daha önce Başbakan’a komşu olacağı belirtilen Gül, 5 yıl önce Kısıklı’da küçük bir koru içinde satın aldığı ve tadilatını yaptırdığı villaya taşınmaktan vazgeçip Beykoz’u tercih etti.




Gül, Kanlıca sırtlarında Hıp Kasrı’nın üst kısmında yer alan lüks bir siteden villa satın aldı ve Boğaziçi İmar’dan gerekli yasal izinleri aldıktan sonra tadilata başladı. Gül çiftinin sır gibi saklanan ve inşaatı tamamlandıktan sonra taşınacağı, 5 dönümlük arazi içindeki villayı ilk kez Hürriyet görüntüledi. Boğaz’ın en gözde yerlerinden olan Hıp Kasrı’na ve Boğaz’a hâkim manzarasıyla dikkat çeken ve Gül’ün yakın akrabalarının da yaşadığı öğrenilen Hıp...