25 / 04 / 2024

abdullah kavukçu

abdullah kavukçu

Haluk Okutur:  Hedefimiz, 2020’ye kadar Türkiye çapında 20 bin dolayında “mahalle simitçisi” açmak...40 bin kişilik istihdam fırsatı doğacak. Hedefimiz 2020’de “simit”le 100 bin kişiye iş

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

 Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, son yolculuğuna uğurlandı...

Simit Sarayı, boşa çıkan tüm mağazalara talip!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, son dönemde AVM ve caddelerde yüksek kira nedeniyle boşalan mağazalara talip olduklarını söyledi.

Abdullah Özgören'e FETÖ gözaltısı!

İznik'in tanınmış işadamlarından emlak zengini Abdullah Özgören, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Özgören'in evinde de 1 dolar bulundu.

Ahmet Küçükbay F Tipi cezaevine gönderildi!

FETÖ'ye finans desteği sağladığı öne sürülen Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un ardından, işadamları Ahmet Küçükbay ve Kamil Karakaş da F Tipi cezaevine gönderildi.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk'un serbest bırakılmasına itiraz!

Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 7 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir'de gözaltına alınan işadamları adliyeye sevk edildi!

İzmir'de, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ile Abdullah Kavuk ve oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 17 iş adamı ile bir gazeteci adliyeye sevk edildi.

Abdullah Kavuk gözaltına alındı!

Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk’un da aralarında bulunduğu 7 kişi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 2 bin kadar çalışanı bulunan Kavuklar'ın 2014 yılı cirosu 750 milyon TL.

Simit Sarayı bu yıl 172 mağaza açacak!

Simit Sarayı, yurtdışı yatıranlarına hız veriyor. Bu yıl açılacak 172 mağazanın 70'i yurtiçinde, 102'si yurtdışında olacak. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkam Abdullah Kavukçu, "2017'de yurtdışı mağaza sayımız 250-300 civarında olacak" diyor.

Simit Sarayı'ndan Arabistan'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, bugüne kadar 17 ülkede mağazalar açtıklarını ve büyümeyi sürdürdüklerini belirterek, "Bu yıl Suudi Arabistan'da yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırım yapıyoruz." dedi.

Simit Sarayı 2018'de 1.000 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Simit Sarayı’nın Başkanı Abdullah Kavukçu “O dönemde ‘Simit Evde Kaldı’ başlıkları atanlar duysun, bugün dev fonlar peşimizden koşuyor ama randevu vermeye zamanımız yok” dedi.

Abdullah Eroğlu: Emlakçıların elinde kiralık ev kalmadı!

Konya'ya sığınan mülteci sayısındaki artış, yeni öğrencilerin gelecek olmasıyla birlikte ev sıkıntısı da yaşanmaya başlandı. Eroğlu Emlak Satış Danışmanı Abdullah Eroğlu ''Şu anda emlakçıların elinde ev yok'' dedi.

abdullah kavukçu Haberi

abdullah kavukçu

 CUMA günü Okan Üniversitesi’nde fahri doktora ünvanı alan The Coca-Cola Company CEO’su Muhtar Kent’i dinlerken, cep telefonuma bir mesaj düştü:

- Kıymetli dostlar, 27 Kasım 2010 Cumartesi günü Eyüp Sultan Camisi’nde sabah namazı sonrası saat 07.30’da Ensar Lokantası’nda vereceğim kahvaltıya bekliyorum.
Mesajın sahibi, Sunset mayolarıyla bilinen Günkar Şirketler Grubu’nun patronu, İstanbul Tekstil ve Hazırgiyim İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkan Yardımcısı
Kemal Güneş’ti.
Kemal Güneş, aralarında bazı işadamlarının da bulunduğu yakın arkadaşlarıyla hac farizesini yerine getirmiş, dönüşündeki ilk cumartesi sabahı da Eyüp Sultan’da dostlarıyla birlikte olmak istemişti.
Konukların bir bölümü sabah namazını Eyüp Sultan’da kıldı, bazıları doğrudan kahvaltıya katıldı. Kahvaltıya katılanlar arasında Nevzat Demir, Haluk Okutur, Ali Akbulut, Vahap Küçük, Adnan Güldaş, İsmail Kısacık, Abdullah Kavukçu da vardı. Kahvaltı sonrası duayı...