25 / 04 / 2024

Abdullah Sevimçok Kültür Merkez inşaatu son durum

Abdullah Sevimçok Kültür Merkez inşaatu son durum

Muratpaşa Belediyesi, ikinci etap çalışmalarını 9 milyon 661 bin TL'ye ihale ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nde 2. etap inşaat çalışmaları başladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan birçok kadro için personel alacak! Kadrolar bir bir belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı öğrenildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde görevlendirilecek adayların en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olması gerektiği duyuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan sürpriz personel alımı! Birçok kadro için personel alınacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı duyuruldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek adayların en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olması gerektiği öğrenildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı çok sayıda personel alacak! KPSS şartı yok!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı açıklandı. Bakanlık bünyesine alımlar ön lisans ve lisans mezunu olarak belirlenirken, başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmayacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı rekor sayıda personel alacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Lise ve ön lisans mezunları arasından 127 personel alımı gerçekleştireceğini paylaşan Kültür ve Turizm Bakanlığı, alımın birçok branşta olacağını bildirdi.

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Gümüş fiyatları ocak ayından itibaren sert düşüş eğilimine girdi. Konu ile ilgili İslam Memiş ''Takı kültürünü gümüş olarak değiştirin'' diyerek  yatırımcıları uyardı.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Kalyon Kültür açıldı!

Kalyon Grup’un kültürel üretimi desteklemek amacıyla kurduğu Kalyon Kültür, bugün açılıyor. Toplumsal buluşma mekânı olarak adlandırılan merkez, sergilere, söyleşilere ve sanat alanında pek çok etkinlik ile organizasyona ev sahipliği yapacak...

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Edirne'deki Atatürk Kültür Merkezi yükseliyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Tamamlandığında 750 kişilik kapasiteye sahip olacak merkez bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Atatürk Kültür Merkezi yeniden gençlerin buluşma noktası olacak!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul, tarihi, kültürel ve sanatsal kimliğine değer katacak bu eserle çok daha güzel olacak. Atatürk Kültür Merkezi, yeniden gençlerin buluşma noktası olacak." diye açıklama yaptı. 

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

Adıyaman Çelikhan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından Çelikhan'da yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezi inşaatının temeli atıldı.

Abdullah Sevimçok Kültür Merkez inşaatu son durum Haberi

Abdullah Sevimçok Kültür Merkez inşaatu son durum

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın toplumsal barışın ve dayanışmanın gelişmesi ile kent kimliğinin oluşmasına katkı sağlaması hedefiyle Doğuyaka Mahallesi'nde temelini attığı dernekler yerleşkesinde ihale sürecinin tamamlanmasının ardından 2. etap inşaat çalışmaları başladı. 


Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen ve 3 firmanın teklif verdiği yaklaşık maliyeti 12 bin 501 lira olarak belirlenen ihaleyi 9 milyon 661 bin lira ile en düşük teklifi veren Ekoterm Mühendislik ve Murat Özen iş ortaklığı kazandı. İhale, merkezin inşaat ince işi, mekanik ve elektrik tesisat, çelik çatı, köprü, dekoratif yapı işlerini kapsıyor. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nin inşaat işleri 270 gün içinde tamamlanması öngörülürken ihale sürecinin tamamlanmasının ardından merkezde inşaat çalışmaları başladı. 


Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) eski Başkanı Abdullah Sevimçok adını taşıyacak merkez, 13...