25 / 04 / 2024

Abdullah Tarhan

Abdullah Tarhan

Eski yerleşim birimini terk etmemeye kararlı olan Hasankeyflilerin isteğini açıklayan Belediye Başkanvekili Abdullah Tarhan; “İsteklerimizin yerine getirilmesini istiyoruz. Aksi taktirde tarihi dokunun olduğu yeri terk etmeyeceğiz” dedi.

Hasankeyf'te yaşayan vatandaşlar tahliye için isteklerini açıkladı!

Eski yerleşim birimini terk etmemeye kararlı olan Hasankeyflilerin isteğini açıklayan Belediye Başkanvekili Abdullah Tarhan; “İsteklerimizin yerine getirilmesini istiyoruz. Aksi taktirde tarihi dokunun olduğu yeri terk etmeyeceğiz” dedi.

Tahsin Tarhan: İşadamlarımız Rusya'da sahipsiz!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Rusya'da iş yapan Türk işadamlarının durumlarının gün geçtikçe kötüleştiğini belirterek, hükümete, "İşadamlarımızı sahipsiz bırakmayın" çağrısı yaptı.

Abdullah Duman'dan Kepez-Santral projesine destek!

Antalya’da yapılacak olan ‘Kepez Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında çalışmalar devam ediyor. Projeye, Yörüklerden de destek geldi. Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, Kepezlilere piyango vurduğunu söyledi.

Abdullah Ay Bilecik'teki çalışmaları inceledi!

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, şehrimizin birçok noktasında devam eden çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, alanda gerçekleştirilen mazgal çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

Mato Abdullah Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Abdullah Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Tahsin Tarhan: Ekonomi, rant ve inşaata dayalı hale dönüştü!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 'Türkiye'de son yıllarda ekonomi tamamen rant ve inşaat ekonomisine dayalı bir hale dönüştü. Yanlış politikalarından dolayı ekonomi ve sanayi çökme noktasına geldi" dedi.

Tahsin Tarhan: Rant ve inşaata dayalı ekonomi çökme noktasında!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Türkiye'de son yıllarda ekonomi tamamen rant ve inşaat ekonomisine dayalı bir hale dönüştü. Yanlış politikalarından dolayı ekonomi ve sanayi çökme noktasına geldi" dedi.

Tarhan Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarhan Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tevfik Tarhan tarafından 50 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de kuruldu.

Niğde Hacıabdullah'ın alt yapısı yenilendi!

Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, kasabanın alt yapısının tamamıyla yenilendiğini söyledi.Başkan Takyan, 30 kilometre kanalizasyon, 10 bin metre içme su hattı, 10 bin metrekare kilitli parke ve 30 kilometre yolun asfaltlandığını belirtti.

Abdullah Ayaydın kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah Ayaydın kimdir? Abdullah Ayaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Ayaydın, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Ayaydın..

Abdullah Cıstır: Dönüşüm projelerini ilçe belediyeleri yapsın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı hatalı planın evsiz bıraktığı Roman ailelere İzmir Romanlar Derneği’nden destek geldi. Dernek Başkanı Abdullah Cıstır “Dönüşüm projelerini ilçe belediyeleri yapsın” dedi

Abdullah İncir kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah İncir kimdir? Abdullah İncir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah İncir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah İncir..

Muhittin Tarhan kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Muhittin Tarhan kimdir? İnşaat Mühendisi Muhittin Tarhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Tarhan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Abdullah Tarhan Haberi

Abdullah Tarhan

HASANKEYFLİLERE ÖNCELİK TANINSIN

Eski yerleşim biriminde oturmaya kararlı olan 3100 nüfuslu Hasankeyf’te, ilçe sakinlerinin isteklerini kamuoyuna duyuran Belediye Başkanvekili Abdullah Tarhan; “10 maddelik isteğimiz yerine getirilmezse eski yerleşim birimini terk etmeyeceğiz” dedi. Başkanvekili Tarhan, istekleri şöyle sıraladı; “Yeni yerleşim alanında ev fiyatları Ilısu köyü gibi ayrı fiyat. Ayrı metrekare, aynı 5 yıl ödemesiz. 20 Yıl taksit. İstenilen konut türü 3+1 müstakil. İsteyen her Hasankeyfliye ev. Yapılan evler ve binalar daha bitmeden dökülmekte. Kontrolün ciddi yapılması yerlerinden edinen insanlar için kamu kurum ve kuruluşlarına Hasankeyflilerin istihdam edilmesi. İşyerleri sahipleri ve kiracılara ayrı ayrı işyeri yapılması. Mecburi olarak ya çocuğun eğitimi için ikametini Batman’a veya başka bir yere giderin hak sahibi yapılması.”


“YUSUFELİ’YE TANINAN BİZE TANINSIN”

Tarhan, şöyle devam etti; “Kamulaştırma işi, Yusufeli ilçesine...