26 / 04 / 2024

abdurrahman birkan

abdurrahman birkan

Artek Restorasyon Dekorasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 16 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Abdurrahman Birkan ve Mithat Şeker ortaklığıyla kuruldu...

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

Abdurrahman Tutdere'den Adıyaman'a konut eleştirisi!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, 25 Ocak 2020'de Elazığ Sivrice’de meydana gelen depremin yıl dönümünde Adıyaman’la ilgili eleştiriler yaptı.

Abdurrahman Kaan'dan Eminevim'e ziyaret!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan, Emin Grup ve Eminevim Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Abdurrahman Kaan: Köyleri yeniden imar etmeliyiz!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Köyleri yeniden imar etmemiz lazım. Hollanda, yaklaşık 110 milyar dolarla dünyada en fazla gıda ihracatı yapan ülkedir. Bizim 17 milyar dolar ihracatımız var. Kırsaldaki yaşamı teşvik etmemiz lazım" diye konuştu.

Abdurrahman Dursun kimdir?

Abdurrahman Dursun, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı oldu. Peki, AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun kimdir?

Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç'la oturduğu evi boşalttı!

Oyuncu Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu 3 yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Birkan Sokullu, Boğaz’da Tüzünataç ile birlikte oturdukları evden ayrıldı.

Birkan Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Birkan Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Çakan tarafından kuruldu. 

Abdurrahman Kaan: Türkiye, Katar'da inşaat yatırımı yapabilir!

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan yaptığı açıklamada ilerleyen yıllarda Türkiye ile Katar'ın ticaret hacminin 5 milyar doları aşabileceğini söyledi.

Abdurrahman Kaan: 81 ile TOSİ kuracağız!

MÜSİAD'ın yeni başkanı Abdurrahman Kaan, "81 ilde en az bir TOSİ kurulmasını düşünüyoruz. Şu anda bununla ilgili çalışma yürütüyoruz. " dedi.

Abdurrahman Koç'tan emlak sektörü için ilan desteği!

Piyasalarda ve ekonomide yaşanan durgunluk emlak sektöründe vurdu. A. Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Emlaksatan.com sitesinin kurucusu Abdurrahman Koç, emlak ve inşaat firmalarına ilanlarını ücretsiz duyurma imkanı vereceklerini söyledi.

Abdurrahman Kırhasanoğlu: Giresun Yağlıdere'nin çehresi değişecek!

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Abdurrahman Kırhasanoğlu yaptığı açıklamada Yağlıdere'nin çehresini değişeceğini dile getirdi. Kırhasanoğlu, "Sanayi projemizde var" dedi.

abdurrahman birkan Haberi

abdurrahman birkan

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat işleri yapmak ve yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi Eyüp Yolu Caddesi Dünya İş Merkezi NO: 10 Kat: 1 Daire: 2 adresinde faaliyete geçirildi. 16 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Abdurrahman Birkan ve Mithat Şeker ortaklığıyla...