28 / 03 / 2024

Abdurrahman Savaş manisa

Abdurrahman Savaş manisa

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, "Manisa'da il merkezinde iki yeni ilçe kuruldu. Birçok yeni kamu kurumunun açılması gerekiyor. Özellikle belediyeler konusu var. Yerel yönetimler kamu tüzel kişiliğin birer parçasıdır.

Manisa'daki Atatürk Evi restore edilecek!

Manisa Salihli’nin Adala Mahallesi’nde bulunan, Kurtuluş Savaşı’nda önemli kararların alındığı Atatürk Evi’nin restorasyon projesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa Selendi projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında konuk etti. Başkan Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ile birlikte ilçeye kazandırılacak projeleri konuştuklarını belirtti.

Manisa Selendi projeleri masaya yatırıldı!

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti, görüşmede 2016 yılında Selendi’de yapılacak olan projeler ve devam eden çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa Engelli Yaşam Merkezi için çalışmalar başladı!

Manisa’ya yapılması planlanan Yaşlı Rehabilitasyon ve Engelli Yaşam Merkezi için incelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Zekeriya Savaş ve Ömer Faruk Çelik arazide incelemelerde bulundu.

Manisa 19 Mayıs Stadı ne zaman açılacak?

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisa 19 Mayıs Stadı'nın, 13 Eylül'de yapılacak Akhisar Belediyespor- Gaziantepspor maçında hizmete açılacağını açıkladı.

Manisa 19 Mayıs Stadı 13 Eylül'de açılıyor!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman yaptığı açıklamada Manisa 19 Mayıs Stadı'nın, 13 Eylül'de yapılacak Akhisar Belediyespor - Gaziantepspor maçında hizmete açılacağını açıkladı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda zemin çalışmaları son aşamada!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Savaş Duman, 19 Mayıs Stadı'ndaki çim ve altyapı çalışmalarını inceledi. Zemin çalışmaları son aşamada olan 19 Mayıs Stadı'nı 13 Ağustos'ta teslim alacaklarını açıkladı.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman 19 Mayıs Stadyumunda devam eden çim ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman 19 Mayıs Stadyumunda devam eden çim ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Duman; "Çalışmaların 13 Ağustos tarihinde tamamlanmasını bekliyoruz." dedi.

Manisa 19 Mayıs Stadı sözleşmesi feshedildi!

Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman, Manisaspor'un, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 10 yıllığına kiraladığı Manisa 19 Mayıs Stadı'nın kirasını ödemediği gerekçesiyle sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Manisa'ya 560 araç kapasiteli otopark yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesinin temeli, görkemli törenle atıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı

Manisa'da 560 araç kapasiteli otoparkın temeli atıldı!

Manisa Büvükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesinin temeli, görkemli törenle atıldı...

Abdurrahman Savaş manisa Haberi

Abdurrahman Savaş manisa


Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya ve emniyet personeli, Vali Abdurrahman Savaş'ı ziyaret etti. Emniyet çalışmalarıyla ilgili Vali Abdurrahman Savaş'a bilgi veren İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya, Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Emniyet Müdürlüğü için Kenan Evren Sanayi Sitesi'nde bina kiraladıklarını anlattı. Vali Savaş da Manisa'nın büyükşehir olmasından sonra ilde kamu binası sıkıntısı olduğunu belirterek, "Öncelikli tercihimiz kiralama yöntemi. İldeki sıkıntıyı kısa zamanda çözmenin yollarını arıyoruz" dedi. 


"Zaman içinde çözeceğiz"

Vali Savaş, "Manisa'da il merkezinde iki yeni ilçe kuruldu. Birçok yeni kamu kurumunun açılması gerekiyor. Özellikle belediyeler konusu var. Yerel yönetimler kamu tüzel kişiliğin birer parçasıdır. Belediyeler konusunda yardımcı olabileceğimiz alanlar olursa destek vermeye her zaman hazırız. İlçe emniyet müdürlükleriyle ilgili durumda aynı konuya işaret ediyor....