23 / 04 / 2024

Acar Holding emlak

Acar Holding emlak

Acar Holding bünyesinde yer alan ve factoring sektörünün ilk izin alan şirketlerinden biri olan Acar Factoring, kendi öz kaynaklarıyla hareket ediyor. Acar Holding Miami'de ilk 50 emlak firması arasına girdi...

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Opak Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opak Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Celal Acar tarafından kuruldu.

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayçanaz Altan ve Burak Acar ortaklığında kuruldu.

Bankalar en büyük emlakçı olacak!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'deki Palladium AVM, Tahincioğlu Holding'in borçları karşılığında Akbank'a geçmişti. Bankalar, ödenemeyen kredilerin karşılığında; firma, fabrika, konut, işyeri ve otomobil alıyor. Artık bankalar en büyük emlakçılar olacak...

Kanal İstanbul güzergahındaki arazi davalık oldu!

Kanal İstanbul güzergahında bulunan Arnavutköy Dursunköy'deki 40 dönümlük arsa, mahkemelik oldu. Arsayı 1977'de Milli Gazete'nin düzenlediği kampanyadan satın aldıklarını iddia eden 432 hak sahibi, Yıldız Holding, Emlak Konut ve THY Gayrimenkul'e dava açmak üzere mahkemeye başvurdu...

ACR Metal İnşaat Emlak Sanayi ve  Limited Şirketi kuruldu!

ACR Metal İnşaat Emlak Sanayi ve  Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereat Acar tarafından tarafından kuruldu.

Tekfen Emlak ile Tekfen İnşaat birleşiyor!

Tekfen Holding'in sermayesinde yüzde 100 paya sahip olduğu Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş.'nin, sermayesinde yüzde 99,99 oranında paya sahip olduğu Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından devralınmak suretiyle birleşmesine karar verildi...

Babacan Holding’ten Babacan Central açıklaması!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da 25 Temmuz 2019 tarihinde "Babacan Central projesinde satışlar durdu" başlığı ile yayımlanan habere Babacan Holding'ten açıklama geldi. 

Emlak Bankası sektöre nefes aldıracak!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Emlak Bankası’nın devreye alınmasıyla ilgili konuştu. Yılmaz, "Emlak Katılım Bankası sektöre nefes aldıracak" dedi.

Emlak almak için en iyi dönem!

Emlak almak için en iyi dönem, çünkü fiyatlar çok geriledi diye açıklamada bulunan Çetinkaya Polat Holding Başkanı Adnan Polat, "Türkiye'ye güvendiğim ve inandığım için yatırım yapmaya devam ediyorum. Arz fazlası belki var ama doğru projelere bakınca öyle değil" dedi.

Acar Holding emlak Haberi

Acar Holding emlak

Bursa'daki marketten ABD'de yatırımları olan uluslararası bir holdinge Acar Factoring sektörün ilklerinden Acar Holding bünyesinde yer alan ve factoring sektörünün ilk izin alan şirketlerinden biri olan Acar Factoring, kendi öz kaynaklarıyla hareket ediyor. Acar Factoring Genel Müdürü A.Tuncay BORA şirket hakkında şu bilgileri verdi; "1991 yılında sektörün ilk izin alan şirketlerinden biri olan Acar Factoring'in temel çıkış noktası kobilere hizmet vermek oldu. 1994, 2001 ve 2008 krizlerinde hep yatırımdan yana olduk ve bu süreçlerde hiçbir zaman işlemlerimizi durdurmadık. Grup olarak tam aksine eleman alımlarımızı hep bu dönemde yaptık. Hiçbir zaman bu ülkede kriz var diye değerlendirmedik. Grubun en önemli özelliği kendi öz kaynaklarıyla hareket ediyor ve yatırımlarını iyi analizler yaptıktan sonra realize ediyor, buda bizim açımızdan başarıyı getiriyor. Factoring...