24 / 04 / 2024

acar inşaat orman alanı

acar inşaat orman alanı

Ön izin iptal edildikten sonra Acaristanbul'da inşaat durdurulmuştu. İstanbul 4. İdare Mahkemesi, Acaristanbul'da inşaat ön iznini iptal eden Orman Bakanlığı'nı haksız buldu.

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Arslan tarafından kuruldu.

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Jtd İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Nakliye Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Jtd İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Nakliye Otomotiv Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli Taner Öztamur tarafından kuruldu.

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yazıcı tarafından kuruldu.

Mrg Marin İnşaat Orman Ürünleri Hırdavat Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Mrg Marin İnşaat Orman Ürünleri Hırdavat Lojistik Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaş tarafından kuruldu.

Firutti İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firutti İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yıldız tarafından kuruldu.

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Karakaş tarafından kuruldu.

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Naide Taşkın tarafından kuruldu.

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ayşar tarafından kuruldu.

Saby İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saby İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayram tarafından kuruldu.

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Baykara tarafından kuruldu.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

Brmn İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brmn İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Mungan tarafından kuruldu.

acar inşaat orman alanı Haberi

acar inşaat orman alanı

Ancak hukuki süreç devam ettiği için inşaat yapılmayacak. Çevre ve Orman Bakanlığı'nın Acaristanbul için alınan 'ön izni' iptal etmesiyle ilgili kararın yürütmesi durduruldu. İstanbul 4. İdare Mahkemesi, inşaat için ön iznin yeterli olduğunu, bu izni iptal eden Orman Genel Müdürlüğü'nün hukuka aykırı davrandığını belirtti. Karar, nihai anlam taşımıyor. Danıştay'ın yapı ruhsatını iptal ettiği inşaatların devam edebilmesi için hukuki sürecin kesinleşmesi gerekiyor.

Acar İnşaat A.Ş., 2001 yılında Serdaroğlu orman alanının yüzde 6'sına denk gelen 14 bin 739 hektarlık alanda yapılaşma için ön izin başvurusu yaptı. 2003'te alınan ön izin daha sonra yüzde 6'lık yapılaşma oranını aştığı gerekçesiyle iptal edildi. İsmet Acar, daha sonra kesin izin alabilmek için müracaat etti ancak Orman Bakanlığı isteği kabul etmedi.

Bunun...