24 / 04 / 2024

acar yapı Florida Sunset Villaları

acar yapı Florida Sunset Villaları

Silivri'de 40 bin metrekare arazi üzerinde kurulan Florida Sunset Villaları, 77 tripleks villadan oluşuyor. Fiyatların 250 bin YTL'den başladığı proje, sosyal tesisleri, yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, spor alanları, çocuk oyun parkları ve güvenlik ö

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Sirius Florida 2025 sonunda teslim!

Durağan giden konut sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Sirius Florida projesinin 2025 sonunda sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

Sirius Florida satışa çıktı! Yeni proje

Sirius Yapı tarafından İzmir Çiğli Yakakent’te yapımı devam eden Sirius Florida projesi satışa çıktı. Yeni Proje. İşte Sirius Florida ile ilgili ayrıntılar...

Falkoz İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kuruldu!

Falkoz İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Beylikdüzü’de 1.000.000,00 TL sermaye ile Melike Acar tarafından kuruldu.

Cmn Global Yapı Malzemeleri İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmn Global Yapı Malzemeleri İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kani Acar tarafından kuruldu.

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Acar ve Şerafettin Karataş ortaklığında kuruldu.

Unita Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unita Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Olgun Acar ve Rabiye Şahin ortaklığında kuruldu.

Besa Yastim Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Besa Yastim Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da Safa Acar tarafından kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Lotus Yapısal Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Yapısal Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  150 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Acar  ve Sezgin Demir tarafından kuruldu.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

acar yapı Florida Sunset Villaları Haberi

acar yapı Florida Sunset Villaları


20 milyon dolarlık bu projenin ilk etabı, yıl sonunda tamamlanarak sakinlerine teslim edilecek.


Acar Yapı'nın Silivri'de gerçekleştirdiği ve 77 tripleks villadan oluşan Florida Sunset Villaları projesi, sunduğu geniş sosyal ve ortak alanlarla dikkat çekiyor. 20 milyon dolarlık projenin ilk etabının yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. 180 metrekare büyüklüğündeki villalar 250 bin YTL'den, 246 metrekarelik villalar da 320 bin YTL'den satılıyor. Acar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Acar ile "Daire fiyatına villa satıyoruz" dediği Florida Sunset Villaları projesini konuştuk.


Florida Sunset Villaları projesini genel özellikleriyle anlatır mısınız?


Silivri'de 40 bin metrekare arazi üzerinde...