18 / 04 / 2024

Acat Yapı Nestlife Kağıthane fiyat

Acat Yapı Nestlife Kağıthane fiyat

Acat Yapı, Kağıthane, Zekeriyaköy ve Beykoz'da 3 yeni projeye hazırlanıyor. Projelerde inşaat çalışmaların 2018 yılında başlaması hedefleniyor.

Acat Yapı Dereköy Villa teslim tarihi!

Dereköy Villa projesi Acat Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Dereköy projesi İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Peki Acat Yapı Dereköy Villa ne zaman yapılacak?

BeyCozy Beykoz ne zaman teslim?

BeyCozy Beykoz projesi toplamda 15 villadan meydana geliyor. Acat Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor.

Acat Yapı Dereköy Evleri satış ofisi!

Acat Yapı Dereköy Evleri satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Acat Yapı tarafından hayata geçirilen Dereköy Evleri projesi İstanbul Zekeriyeköy'de yükseliyor...

Nestlife Kağıthane açık adres!

Acat Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Nestlife projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Proje üç bloktan oluşuyor...

Acat Yapı Dereköy villaları satılık!

MASS Architects tarafından tasarlanan Dereköy projesi Acat Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 12 bin metrekare arsa alanında yer alıyor.

Acat Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Acat Yapı, Kağıthane, Zekeriyaköy ve Beykoz'da 3 yeni projeye hazırlanıyor. Projelerde inşaat çalışmaların 2018 yılında başlaması hedefleniyor.

Nevva İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nevva İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Acat tarafından 500 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Gaziosmanpaşa, Kazım Karabekir Mahallesi, 819 Sokak'ta kuruldu.

BeyCozy 2016'da satışta!

Acat Yapı Beykoz'da inşa edeceği BeyCozy projesine 2016 yılı içerisinde başlamayı planlıyor. 4 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan BeyCozy'de 15 villa yer alacak.

Acat Yapı A2 Residence'ta teslimler Aralık'ta!

Acat Yapı tarafından Kadıköy'de inşa edilen A2 Residence 4 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 penthouse daire seçenekleri bulunuyor.

A1 Residence'ta 1.6 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Acat Yapı tarafından hayata geçirilen A1 Residence toplam 5.200 metrekare inşaat alanına sahip. 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan projede fiyatlar 1.6 milyon TL'den başlıyor.

Acat Yapı Okmeydanı projesinde yüzde 100 anlaşma sağlandı!

Anlaşmanın yüzde 100 sağlandığı projenin satışlarının yakın zamanda başlaması planlanıyor. Tapu işlemleri için de çalışmaların devam ettiği Acat Yapı Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek...

Acat Yapı Nestlife'ta inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon penthouse daire seçeneklerinden meydana gelecek olan Acat Yapı Nestlife projesinde çalışmalar 2016 yılından sonra başlayacak.

Acat Nestlife Konutları teslim tarihi!

Acat Yapı Kağıthane Nestlife Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon penthouse dairelerden oluşuyor. Konutların teslim tarihi haberimizde yer alıyor...

Acat Yapı Nestlife Kağıthane fiyat Haberi

Acat Yapı Nestlife Kağıthane fiyat

Acat Yapı, 3 yeni projeye hazırlanıyor. Kağthane, Zekeriyaköy ve Beykoz'da hayata geçirilecek olan projeler en geç 2020 yılına kadar teslim edilecek. Nestlife Kağıthane, Dereköy Zekeriyaköy ve Beycozy Beykoz projelerinde 2018 yılında inşaat çalışmaları başlayacak.

1-) Nestlife Kağıthane projesi geliyor!

Acat Yapı İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de Nestlife projesine başlayacak. 3 blok şeklinde yükselen Nestlife projesinin inşaat alanı 29 bin metrekare olarak belirtiliyor. 

Teslimlerin 2019 yılı içerisinde gerçekleşeceği Nestlife Kağıthane'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alacak. Proje MASS Architects tarafından tasarlanıyor. 

Nestlife projesinde sosyal alanlar; 

Sosyal yaşam alanları Akıllı bina teknolojisi Kapalı otopark Açık yüzme havuzu Spor ve sağlık merkezi

2-) Beycozy Beykoz projesi geliyor!

Acat Yapı İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Beycozy projesine başlayacak. 4 bin metrekare arsa alanına sahip Beycozy Beykoz...