16 / 04 / 2024

AccorHotels ve Rixos Hotels

AccorHotels ve Rixos Hotels

AccorHotels ile Rixos Hotels, lüks otelcilik pazarında büyüme stratejileri çerçevesinde stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

Murat Ülker'in ve Fettah Tamince’nin çocukları Mayıs'ta evleniyor!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları dünya evine giriyor. 

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Rixos'un yeni gözdesi Abu Dabi ve Maldivler!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Rixos’un 2018’de Abu Dabi ve Maldivler’e de açılarak Körfez ve Asya pazarlarındaki konumunu güçlendirmeyi planladığını açıkladı.

AccorHotels ve Rixos Hotels ortaklık anlaşması imzaladı!

AccorHotels ile Rixos Hotels, lüks otelcilik pazarında büyüme stratejileri çerçevesinde stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Grand Ankara'nın Rixos ile olan sözleşmesi sonlandırıldı!

Ankara’nın en gözde otellerinden olan Grand Ankara Hotel'in Rixos ile olan sözleşmesi on yıl olmasına rağmen sözleşme süresinin yedinci yılında sonlandırıldı ve Rixos tabelası indirildi.

Rixos Sharm El Sheikh dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında Rixos otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Sharm El Sheikh dünyanın en iyi 10 resort oteli arasına girdi!

Trip Advisor, Rixos Sharm El Sheikh otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi. 45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisi değerlendirildi.

Rixos dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında “Rixos” otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Trip Advisor, Rixos Bodrum'a 5. kez mükemmeliyet ödülü verdi!

Rixos Premium Bodrum, konuklarının mutluluğunu başarı için tek kıstas alan yaklaşımıyla, uluslararası gezi ve tanıtım sitesi Trip Advisor tarafından üst üste 5.kez mükemmeliyet sertifikasına layık görüldü.

Rixos’tan Küba’ya 5 yıldızlı otel!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, "2020 hedefimiz yedi kıtada 60 otel, 20 bin oda, 44 bin yatak, 20 bin çalışan ve 2 milyon misafir ağırlamak. Şartları zorluyoruz. Küba'da 880 odalı otel için anlaşma yapmak üzereyiz" dedi.

Rixos Küba ve Maldivler'de otel açacak!

Rixos, yeni kıtalar ve yeni ülkelerde otel açmak için düğmeye bastı. Otel zincirinin ilk durağı Küba ve Maldivler olurken, Amerika, İran, Meksika, Malezya, Vietnam gibi ülkeler de radarında

AccorHotels ve Rixos Hotels Haberi

AccorHotels ve Rixos Hotels

Yapılan açıklamaya göre, ortak girişim şirketi yüzde 50'şer eşit ortaklık yapısıyla kurulurken; iki marka Rixos marka çatısı altında çeşitli ülkelerde faaliyet gösteren resort otellerin geliştirilmesi ve yönetimi konusunda işbirliği yapacak.


AccorHotels ortak girişim sayesinde Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Rusya ve Avrupa’daki önemli destinasyonlarda 15 oteli kendi ağına entegre edecek.


Rixos ise işbirliği kapsamında beş şehir otelini AccorHotels bünyesinde yeralan bir otel markası ile yönetmeyi planlıyor.


Açıklamada yer alan bilgiye göre, "her şey dahil" konseptli lüks resort otel zinciri olarak faaliyet gösteren Antalya merkezli Rixos Hotels, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Rusya ve Avrupa ülkelerinde 16 resort otele sahip.


Rixos Hotels, mevcut tesislerine kısa süre içerisinde Dubai’deki ikinci lüks oteli ve 2018 yılı sonunda Abu Dabi’de ve Malpler’de iki yeni yatırımı ekleyecek.


AccorHotels ise...