19 / 04 / 2024

ACENDIS hastane projeleri

ACENDIS hastane projeleri

Yurtiçi ve yurtdışında 200’ün üzerinde Hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDIS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

ACENDIS, dev hastane projelerine devam ediyor!

Son 7 yıldır gündemde olan şehir hastaneleri projesi, yüksek standartta yeni hastaneleri hayata geçirmek ve işletilmesini sağlamak için, devletin özel sektörle işbirliği yaptığı bir model olarak adlandırılmaktadır.

Acendis, yurt dışında büyümeye odaklandı!

Anahtar teslimi hastane projelerine imza atan Acendis, yurt dışında yeni ülkelerle büyümeye odaklandı. Kuruluş, Çin'de ve Suudi Arabistan'da şirket kurdu. Bu iki pazarın önümüzdeki üç yılda ciroya 55-60 milyon dolarlık katkı sağlaması hedefleniyor.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Türkiye Müteahhitler Birliği 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı!

TMB, 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı. Raporda, “Devam eden entegre sağlık yerleşkeleri ve hastane projeleri ile kentsel dönüşüm süreci ve konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceği değerlendirilmektedir” denildi.

Acendis anahtar teslimi hastane kuruyor!

Temelleri 1995 yılında Almanya'da atılan Acendis, anahtar teslimi hastane yapıyor. Türkiye'de bugüne kadar 200'ün üzerinde proje üstlendi ve yüzde 50'nin üzerinde pazar payına sahip.

ACENDIS Ortadoğu ve Afrika'da hastane projelerine başlıyor!

Yurtiçi ve yurtdışında 200’ün üzerinde Hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDIS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Ankara Etlik Hastane Sağlık Kampüsü için dev tesis kurulacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

Niğde Ulukışla'ya yeni devlet hastanesi geliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığı işbirliğinde gerçekleşen olan dev hastane projeleri kapsamında Niğde İli Ulukışla İlçesine 30 yatak kapasiteli yeni hastane yapılıyor.

Irak'taki konut projeleri yarım kaldı!

Türk firmaların çekilmesi nedeniyle Irak'taki yatırım projeleri durdu. Ülkedeki konut, elektrik santrali, askeri tesis, yol, köprü, baraj, alışveriş merkezi, stadyum, okul, hastane gibi pek çok proje yarım kaldı...

ACENDIS hastane projeleri Haberi

ACENDIS hastane projeleri


Yurtiçi ve yurtdışında 200’ün üzerinde Hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDIS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

ACENDIS’in Uluslararası Proje Direktörü Nuri Ertuğ, son zamanlarda hızla büyüyen Ortadoğu ve Afrika pazarlarına dikkat çekerek “Yurtdışı pazarlarda başarılı projelere imza atan inşaat firmalarımızın, Ortadoğu ve Afrika’daki hastane projelerine yaptıkları yatırımlar, ülkemize ciddi katma değer sağlamaktadır. ACENDIS olarak, bu pazarlarda faaliyet gösteren inşaat firmalarımızın, hastane projelerinde çözüm ortağı olarak daha çok yer almak ve deneyimlerimiz ile sahip olduğumuz know-how’dan faydalandırmak istiyoruz” dedi.

Ertuğ “ACENDIS, Türkiye’de bütün çözümleri bünyesinde barındıran tek firma. Bir hastanenin inşaatında, mimari ve fonksiyonel ihtiyaç programının değerlendirilmesi ile tıbbi ekipmanlara göre özellik içeren alanların yapısal özelliklerinin belirlenmesini de içeren tek elden sunduğumuz,...