29 / 03 / 2024

acıbadem akasya avm

acıbadem akasya avm

Mikla ve Num Num’ların sahibi, şef Mehmet Gürs üç farklı markayla karşımıza çıkıyor: İtalyan restoranı Trattoria Enzo, hızlı yemek konseptli Terra Kitchen ve kahve ve atıştırmalıkların olacağı Kronotrop.

Paşabahçe 44’üncü mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Mağazalaşma atağını sürdüren Paşabahçe Mağazaları, İstanbul Acıbadem’deki Akasya AVM’de 44’üncü mağazasını faaliyete geçirdi. Mağazada cam ve cam dışı koleksiyon ürünlerinin de yer aldığı yaklaşık 4 bin çeşit ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Akasya AVM'nin açılışı önümüzdeki yıla ertelendi!

2013 yılının 3. çeyreğinde hizmete açılması planlanan Akasya AVM'nin açılışı önümüzdeki yıla ertelendi...

Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi'nin havadan videosu!

Saf Gayrimenkul imzasıya inşa edilen Akasya Acıbadem projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar görüntüledi

Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi MAPIC fuarında görücüye çıktı!

Saf GYO A.Ş.’nin İstanbul Anadolu yakasında imza attığı Akasya Acıbadem içerisinde yer alan Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi MAPIC fuarında tanıtıldı

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı. Saf GYO kur indirimi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Kasım kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Kasım ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında Kap'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Eylül kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Eylül ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ağustos kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Temmuz kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Temmuz ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO'nun Akasya Acıbadem AVM kiralamaları açıklaması!

Akasya Acıbadem AVM'de yer alan toplam 2 bin 11 metrekare mağaza alanın yıllık 2 milyon 999 bin 916 USD + Ciro Kirası Bedelle 16 farklı kiracıya kiralanması için kira sözleşmesi imzaladı.

Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyı Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi.

Akasya Acıbadem AVM'nin kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi!

Saf GYO Akasya Acıbadem AVM'nin kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 2,70 TL' nin altında olması halinde kira dönemindeki geçerli kurun uygulanmasına karar verdi.

Akasya Acıbadem AVM kira sözleşmesi imzalandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akasya Acıbadem AVM' nin kira sözleşmesi imzalandı.

Akasya Acıbadem AVM'ye 15 ödül!

ANADOLU yakasındaki Akasya Acıbadem AVM; uluslararası ödül programı olan Marcom Awards 2015'de Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 15 ödüle layık görüldü.

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si oldu!

Saf GYO A.Ş. tarafından geliştirilen Akasya Acıbadem, Avrupa'daki en iyi alışveriş merkezlerinin finale kaldığı değerlendirmede Avrupa'nın en iyisi seçildi. Ödülü Saf GYO A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral aldı.

Avrupa'nın en iyi AVM'si Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Akasya Acıbadem Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

acıbadem akasya avm Haberi

acıbadem akasya avm

“Esnaf lokantalarından öğreneceğimiz çok şey var” diyor Mehmet Gürs. “Endüstriyel olmayan, sağlıklı, basit, hızlı ve hesaplı yemekler isteniyor” diye ekliyor. Sağlıklı, hızlı ve hesaplı anahtar kelimeler. Fiyatların kişi başı içecek dahil 20 liraya çekilmesi gerektiğini anlatıyor. Şimdi yeni mekanlarında sağlık, hız ve uygun fiyatlara daha çok önem veriyor. Bir zincir daha kurmayı hedefliyor.Bu zincirin ilk halkası Trattoria Enzo, sessiz sedasız Acıbadem’de Akasya AVM’de açıldı. Uzaksanız bile gitmeye değer, hem Akasya’ya hem de Trattoria Enzo’ya. Trattoria Enzo’da İtalyan

ev yemekleri, günlük olarak taze üretilen makarnalar, ızgarada ve odun fırınında hazırlanan pizza çeşitleri ve özel sofra şarapları ön planda. En yakın zamanda keşfetmekte fayda var!


Milliyet/Çağdaş...