19 / 04 / 2024

açık artırmayla ev alma

açık artırmayla ev alma

Tapu.com, açık artırma ile gayrimenkul satışı hizmetini bireysel tüketiciye açıyor. Tapu.com'un Kurucusu Emre Erşahin, değerleme raporu ile gayrimenkullerin satışını yaptıklarını belirtti.

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den ucuz ev almak isteyenlere müjde! 42 ilde 182 konut açık artırması o tarihte! Fiyatlar 568.263 TL'den başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere toplam 42 ilin bulunduğu proje kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar daireler satışa sunulacak. 

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Ev satışlarında artık açık artırma başladı! Bu sayede fiyatlar yükseliyor

Ev satışlarında açılan bu yeni dönem kamuoyuna duyurulmaya başlandı. Bu haberin konut satışında 'açık artırma' dönemi olduğu söylendi! Ev sahiplerinin bu teklif taktiği fiyatları çok daha fazla seviyelere yükseltti... 

Kırmızı altın! Açık artımayla sattılar! Kirazın kilosu; 800 TL

Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazı açık artırmayla kilosu 800 TL'ye satıldı. İşte detaylar...

TOKİ tam 50 ildeki 575 arsayı açık artırmayla satacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu tam 50 ilde yer alan toplam 575 arsayı açık artırmayla satacak. Bu tarihleri sakın kaçırmayın... 

Kiralık evlerde açık artırma dönemi başladı!

Kiralık ev sorunu git gide büyüyor, bazı emlakçılar, konutları açık artırma usulüne göre kiralarken, kiracılardan SGK dökümü, bankalardaki kredi puan durumunu gösteren findeks raporu bile talep ediliyor...

Ev sahiplerinden ‘yok artık’ dedirten hamle! Artık açık artırma ile kiralıyorlar!

Emlak kiralama bedellerinin son bir yıl içindeki inanılmaz artışı ve piyasadaki hareketlilik sonrası daha fazla gelir elde etmek isteyenler kirada açık artırma yapmaya başladı. Emlak ofisler ve ev sahiplerinin bu yeni adımı, kiralık ev arayan vatandaşın durumunu iyice güçleştiriyor.

Kamu kurumları gayrimenkullerini elektronik ortamda açık artırmayla satabilecek!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'da değişiklik yapıldı. Bu değişiklikle Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'a tabi kamu kurum ve kuruluşları, menkul ve gayrimenkul malları elektronik ortamda açık artırmayla satılabilecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Açık artırmayla gayrimenkul satışına 'internet' vizesi!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de kabul edildi. Yeni kanun teklifi ile gayrimenkuller artık internetten açık artırmayla satılabilecek.

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

açık artırmayla ev alma Haberi

açık artırmayla ev alma

Tapu.com, bugüne kadar bankalar ve kurumların elindeki değerleme raporlu gayrimenkullerin satışını yaptığı platformunu şimdi tüm satıcılara açıyor. 


Yıllık 1.2 milyon adet tapunun el değiştirdiği Türk gayrimenkul pazarı, birinci el konut değeri en çok yükselen ülkelerden biri konumunda bulunuyor. 


Sadece değerleme raporlu gayrimenkulleri alan, fiyatın açık artırma ile belirlendiği bir işletim sistemi üzerinden alıcı üe satıcının buluştuğu Tapu.com'un kurucusu ve CEO'su Emre Erşahin, önce bankaların elindeki gayrimenkullerin satışını yaptıklarını ve şimdiye kadar 4 banka, 2 varlık yönetim şirketi ile anlaştıklarını belirtti. 2 banka ile daha gayrimenkul satışı yapmak için anlaşma aşamasında olduklarını ifade eden Erşahin, "Artık bireylerin gayrimenkullerinin alış-satışına aracılık etmek istiyoruz" dedi. 

Satarken bilgi cimrisiyiz Gayrimenkul pazarının büyümeye devam edeceğini, özellikle kentsel dönüşüm ve yeni konut üretiminin bu büyümenin dinamosu olacağını aktaran...