25 / 04 / 2024

açık satış yöntemi toki

açık satış yöntemi toki

Ucuz konut üretim çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 3 bin 20 konutun açık satış yöntemiyle satılacağını açıkladı. Peki TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Gaziosmanpaşa Küçükköy plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Küçükköy Mahallesi, 14033 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Sanayi Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Elmabahçesi (Küçükköy) Sanayi Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ Niksar Kültür projesinde başvurular bugün başladı!

TOKİ Niksar Kültür Mahallesi projesinde yer alan 18 konut yüzde 40 engelli vatandaşlar için açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. 

TOKİ Niğde Merkez Efendibey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey orta gelir projesinde yer alan 472 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde yer alan 128 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ, Bitlis Ahlat'ta 38 daireyi satışa çıkardı! 

TOKİ, Bitlis'in Ahlat ilçesinde yer alan 2+1 ve 3+1 daireleri satışa çıkardı. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan daireler için 240 aya varan taksit seçenekleri bulunuyor. 

Devlet lojmanlarından 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafındasn satış talimatı verilen 11 bin 700 kamu konutundan 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı.

Hotel Les Ottomans 6'ncı kez satışa çıkıyor!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans icradan yeniden satışa çıktı. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ açık satış nedir? İşte satış ilanları!

TOKİ açık satış duyurularını sitesinde yer alan satışlar sayfasından açıklıyor. Açık satış duyurularında vatandaşlar konutları başvuru önceliğine göre değerlendiriliyor. İşte açık satışla ilgili merak edilen tüm bilgiler...

TOKİ'den çekilişsiz kurasız konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı uygun fiyatlara konut satışlarına başladı. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan konutları almak isteyen vatandaşlar TOKİ'ye başvuruyor. Eylül'e kadar çeşitli şehirlerde satışlar sürecek. İşte satışa sunulan konutlar... 

TOKİ'den Ağustos ayı daire fırsatları!

Binlerce vatandaşı ev ve işyeri sahibi yapan TOKİ yüzlerce konutu açık arttırma ile satıyor. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan evleri almak isteyenler TOKİ'ye başvuru yapabiliyor.

açık satış yöntemi toki Haberi

açık satış yöntemi toki

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ucuz konut üretimlerine hız kesmeden devam ediyor. Herkes ev sahibi olsun diye projeler hayata geçiren TOKİ'den ev sahibi olabilmek çok kolay. TOKİ'nin Türkiye'nin bazı şehirlerinde inşa ettiği sosyal konut projesi kapsamındaki konutlarda satışlar devam ediyor.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre, TOKİ 3 bin 20 konutun açık satış yöntemiyle satılacağını açıkladı. Bunun üzerine ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ açık satış duyurusunu araştırmaya başladılar. Peki TOKİ açık satış yöntemi nedir?

TOKİ AÇIK SATIŞ YÖNTEMİ NEDİR?


Dar ve orta gelirlilere yönelik olarak üretilen sosyal konut projelerinin kura yöntemi ile satışı yapıldıktan sonra proje kapsamında TOKİ stoklarında kalan konutlar açık satış yöntemi ile satışa sunul-uyor. Açık satışın hangi tarihler arasında yapılacağı, konutların niteliği ve fiyatları ile başvurulacak banka ve diğer koşullar TOKİ...