26 / 04 / 2024

ACM Marketing şirketi

ACM Marketing şirketi

ACM Marketing İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Adem Yılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, 1.Yol Sokak'ta kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Mehmet Mehdi Akay tarafından kuruldu.

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akbar Bana Motaghed ve Mahdı Hassanzadeh Konbad ortaklığında kuruldu.

Giz Marketing Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giz Marketing Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli  ile Gerçek     Akkoyun tarafından kuruldu.

Sadıkoğlu Marketing İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Marketing İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birol Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Acm Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acm Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Murteza tarafından kuruldu.

ACM Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

ACM Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülin Gürel tarafından kuruldu.

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Syed Mümtaz H. Zaidi tarafından kuruldu.

Acm Hafriyat İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acm Hafriyat İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu. 

Acm Havayolları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acm Havayolları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Affan Yatırım Holding tarafından kuruldu. 

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de  Chadı Nadım tarafından kuruldu. 

Hi Marketing Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hi Marketing Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Arbach tarafından kuruldu. 

ACM Marketing İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ACM Marketing İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Adem Yılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, 1.Yol Sokak'ta kuruldu.

ACM Marketing şirketi Haberi

ACM Marketing şirketi

ACM Marketing İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Adem Yılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, 1.Yol Sokak'ta kuruldu. 


ACM Marketing İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; MARKETÇİLİK a. Market süpermarket grosmarket işletmeciliği yapmak. Bu hususta gerekli tesisler açmak ve işletmek. Bu kapsamda her nevi gıda ve temizlik maddelerinin sair ihtiyaç madde ve maddelerinin, gıda ile ilgili her türlü tarım ürünleri alımı satımı ve tarımsal ürünlerden elde edilen et,süt ,bal ve diğer hayvansal gıda maddelerinin alımını satımını ve bunlardan yapılan mamullerin her nevi doğal, suni sentetik tekstil ve konfeksiyon ürünlerinin ve giyim eşyasının, dayanıklı ve dayanıksız her nevi mekanik ve elektronik kullanım araçları ve bilgisayar malzemeleri ve cihazlarının hediyelik ve turistik eşyaların, her...