27 / 04 / 2024

Action Fly ne demek

Action Fly ne demek

Her hafta yepyeni bir etkinliğe sahne olan Viaport alışveriş ve yaşam merkezi, bu kez misafirlerini uçuracak. Türk Hava Kurumu’nun geliştirip adrenalin tutkunlarının hizmetine sunduğu “Action Fly” bu pazar Viaport’ta olacak.

Karaca'nın en çok sevilen elektrikli süpürgesi! Karaca Vantuz Action Force 2 Eylül 2022 fiyat listesi

Karaca'nın en çok sevilen elektrik süpürgesi Vantuz Action Force Siyah Elektrikli Süpürge Karaca mağazalarında ve web sitesinde satılıyor. Peki Karaca Vantuz Action Force Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar? İşte  Vantuz Action Force Elektrikli Süpürge 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Atlantik FLY'da Anneler Günü kampanyası 2017!

Atlantik FLY'da Anneler Günü’ne özel, konut alımını kolaylaştıran avantajlı bir kampanya başladı. 2+1 dairelerin 265 bin TL’den başladığı projede yüzde 3 indirim kolaylığı sağlayan firma ayrıca, 40 ay vade farksız ödeme seçeneği de sunuyor.

Atlantik Fly ne zaman teslim?

İstanbul Pendik'te inşa edilen Atlantik Fly projesinde ön satış dönemi devam ediyor. Peki Atlantik Fly ne zaman teslim edilecek?

Fly Salmiya fiyatları ne kadar?

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 3+1 arasında farklılık gösterdiği proje toplamda 282 konut bulunuyor. Peki yüzde 25'i satılmış olan Fly Salmiya fiyatları ne kadar?

Fly Salmiya teslimleri ne zaman?

2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde hayata geçiriliyor. Proje 5 bin 754 metrekare alanda yayılıyor. Peki Fly Salmiya teslimleri ne zaman?

Action Fly Pazar günü Viaport'ta!

Her hafta yepyeni bir etkinliğe sahne olan Viaport alışveriş ve yaşam merkezi, bu kez misafirlerini uçuracak. Türk Hava Kurumu’nun geliştirip adrenalin tutkunlarının hizmetine sunduğu “Action Fly” bu pazar Viaport’ta olacak.

Ankara 365 AVM müdürü Yüksel Kocatürk Corio Asset Direktörlüğü'ne getirildi

Yüksel Kocatürk, 9 Eylül 2009 tarihinde Corio Asset Direktörlüğü'ne getirildi...

Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesi açıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Tunceli'ye gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, Özel Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesinin açılışını gerçekleştirdi

Güneş Park Evleri'nde 1.732 TL taksitle 3+1! Hemen teslim!

Halkalı'da inşa edilen Güneş Park Evleri'nde 3+1'ler aylık 1.732 TL taksitle satılıyor

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

Action Fly ne demek Haberi

Action Fly ne demek


40 metre yükseklikteki bir kuleden uzman eğitmenler gözetiminde paraşütle atlamak için uçak ya da helikoptere binmenize gerek yok. Gökçen Havacılık tarafından geliştirilen “Action Fly” isimli atlama kulesi bu hafta sonu Viaport alışveriş ve yaşam merkezinde kurulacak. Pazar günü ziyaretçilerin hizmetine sunulacak olan Action Fly, çeşitli ışıklandırmalar yardımıyla hava karardıktan sonrada maceraperestleri adrenalin tutkusuyla buluşturacak. Atlayanlara hayatları boyunca unutamayacakları bir heyecan yaşatacak olan Action Fly, 20 gün boyunca Viaport açık otoparkında ziyaretçilerini bekleyecek. 

DÜNYADA İLK

Dünyada eşi ve benzeri olamayan, Türk Hava Kurumu’nun paraşütçülük sporunu insanlara sevdirmek amacıyla geliştirdiği Action Fly, uçak ya da helikopter gibi bir hava aracına ihtiyaç duymadan insanların paraşütle atlama deneyimini yaşamalarını amaçlıyor. Türkiye’nin tüm güvenlik testlerinden geçmiş, Bilim ve Sanayi Bakanlığı tarafından onaylanmış bir proje olan Action...