23 / 04 / 2024

ada ilan tutanağı

ada ilan tutanağı

Kadastro ilanında; kadastrosu yapılacak mevki, mahalle, sokak açık olarak gösteriliyor. Peki, ada mevki ilanı nasıl yapılır? İşte sorunuzun yanıtı ve mevki ilan tutanağı ile ada ilan tutanağı örnekleri...

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Nidapark Küçükyalı'da, 16773 ada 2 parselde yer alan C01 ve C02 Blokların kısmi kesin kabulü gerçekleştirildi. Kısmi kesin kabul tutanağı da 30 Haziran 2022 tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Avrupark'ta 655 ada 1 parsel 32 derslikli ortaöğretim tesisinin kısmi kesin kabulü yapıldı. Kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Validebağ Konakları'nda 1137 ada 48 parsel A1, C2, C3, D1, D2 ve E bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Koordinat Çayyolu'nun kısmı geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Koordinat Çayyolu); 29479 Ada 3 Parsel Aile Sağlığı Merkezi, 29479 Ada 4 Parsel Dini Tesis ve 29622 Ada 1 Parsel Eğitim Tesisinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 4 Aralık 2020 tarihinde onayla

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesinde, 29397 Ada 10 Parsel ve 29397 Ada 11 Parsel Konutlar ile Bu Konutlara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı.

Nidapark Kayaşehir'in kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Kayaşehir kapsamında, 976 Ada 3 Parsel Konutlar ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı.

Başakşehir Avrupark'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden, Cihan İnşaat taahhüdü altında bulunan Avrupark'ın 651 Ada 1 Parsel ve 650 Ada 1 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kesin kabulü yapılmış olup kesin kabul tutanağı onaylandı...

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları projesine ilişkin 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Temaşehir Konya'nın geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Temaşehir Konya'nın 37594 ada 5 parsel konut ve ticaret blokları ve 37595 ada 3 parsel ticaret alanlarının geçici kabul tutanağı onaylandı.

Büyükyalı Geçici Kabul Tutanağı onaylandı!

Özak GYO  projelerinden Büyükyalı projesine ilişkin 774 Ada 83 Parsel A, B, C, D, E, F, G, H, I, J Bloklar ile 774 ada 73 Parsel K Blok Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme işlerinin kısmi Geçici Kabul Tutanağı 17 Aralık 2019 tarihinde onaylandı...

Malatya'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Yazıhan, Akçadağ ve Darende ilçeleri içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Avrupark'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Avrupark'ın 650 Ada 1 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı ve kabul tutanağı onaylandı...

Maslak 1453 projesinin kısmi kesin kabul tutanağı bugün onaylandı!

Maslak 1453 projesinde 10622 Ada 2 Parsel F1, F2, F3 ve D Bloklar ile bu bloklara ait altyapı işlerinin kısmi kesin kabul tutanağı bugün onaylandı...

ada ilan tutanağı Haberi

ada ilan tutanağı

Ada mevki ilanı nasıl yapılır?

Kadastro ilanları yönetmeliği gereğince; Kadastro teknisyenleri, kadastro çalışma alanı sınırlarını belirledikten sonra çalışma alanını, mevki veya ada durumlarına göre kısımlara ayırarak bir iş programı düzenler. Hangi mevki veya adada çalışmaya başlanacağını en az yedi gün önceden alışılmış vasıtalarla ilgili köy veya mahallede ilan ettirir.


İlanda; kadastrosu yapılacak mevki, mahalle, sokak açık olarak gösterilir. Ayrıca, taşınmaz mallar üzerinde mülkiyet ve mülkiyetin gayri ayni hakları olanların belirli günde taşınmaz mallarının başında hazır bulunarak, sınırlarını göstermeleri, iddialarını bildirmeleri varsa belgelerini vermeleri ve gelmemeleri veya temsilci göndermemeleri halinde sınırlandırma ve tespitin gıyaplarında yapılacağı, belgeye dayanamayan itirazların kabul edilmeyeceği ve ayrıca itirazların çalışma alanındaki faaliyetler sırasında yapılabileceği ve benzeri hususlar belirtilir (Ek-3). İlanın yapıldığına dair bir tutanak düzenlenir (Ek-4).


İlanı yapılan mevki...