26 / 04 / 2024

Ada Mudanya projesi

Ada Mudanya projesi

Bursa Ada Mudanya projesinde, 5 blokta toplam 48 daire bulunuyor. 4.830 metrekare proje alanı üzerinde yükselen Ada Mudanya'da satışlar devam ediyor. Fiyatlar 220 bin liradan başlıyor...

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Sakarya Ada Hayat projesi ihaleye çıkıyor! 738 milyon TL'lik ihalede son dakika!

Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Ada Hayat projesinin ihalesini 738 milyon TL'lik bedelle gerçekleştirecek. İşte ihale detayları...

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesi için yapı ruhsatı aldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 Ada 1 Parsel'de bulunan arsa üzerinde yapılacak olan İzmir Konak Karma Projesi'nin Yapı Ruhsatı 16 Nisan 2020 tarihinde alındı.

Yassıada projesi tartışma yarattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada'yı ziyaret haberini sunan NTV sunucusu Oğuz Haksever’in 'Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun…' sözleri dikkat çekti. Haksever daha sonra, 'Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir' şeklinde açıklama yaptı.

Tahtalı Park Deluxe projesi Mudanya'da yükseliyor!

Tahtalı Grup İnşaat AŞ tarafından, yeşili, temiz havası ve huzurlu ortamıyla bilinen Bursa'nın Mudanya ilçesinde hayata geçirilen Tahtalı Park Deluxe projesi, eşsiz konumu ve yüksek yatırım getirisi vaadiyle dikkat çekiyor.

Deniz GYO Tarabya projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi 440 Ada, 82-89-90 numaralı parsellerde geliştirilen gayrimenkul projesi değerleme raporu yayınlandı..

Mudanya Tirilye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından  Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili çalıştay düzenlendi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje hakkında talepleri dinledi.

Yassıada, dünyaya demokrasi ve özgürlükler mesajı verecek!

Yassıada Projesi'ni hazırlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Yassıada'nın yeni yapılanması ile tüm dünyaya demokrasi ve özgürlükler konusunda mesaj verilecek." şeklinde konuştu...

Akiş Beykoz projesi kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1893 ada 27 parselde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı... 

Gayrettepe Otopark Projesi imar planı değişikliği askıda!

Şişli İlçesi Gayrettepe Mahallesi Otopark Projesi 29 ada 31-32 ve 83 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. 

Ada Mudanya projesi Haberi

Ada Mudanya projesi

Bursa'da yükselen Ada Mudanya projesi, manzarası ve sunduğu ayrıcalıklarla dikkat çekiyor.


Ada Mudanya, Halitpaşa'nın en kıymetli lokasyonunda yükseliyor.

Bursa'da Birel İnşaat tarafından hayata geçirilen Ada Mudanya projesinde farklı daire seçenekleri bir arada sunuluyor.


Bursa Ada Mudanya projesinde, 5 blokta toplam 48 daire bulunuyor. 4.830 metrekare proje alanı üzerinde yükselen Ada Mudanya'da satışlar devam ediyor.

Ada Mudanya teslim tarihi

Bursa'da modern yaşamı ve sosyal hayatı garantileyen Ada Mudanya projesinin Aralık 2015'te teslim edilmesi öngörülüyor.

Ada Mudanya'da daire seçenkeleri ise, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks şeklinde.

Ada Mudanya fiyatları

Bursa Ada Mudanya projesinde daire fiyatları 220 bin liradan başlangıç gösteriyor. Firma ödeme kolaylıkları da sunuyor.

Lokasyonuyla dikkat çeken proje, ulaşım ve sosyal olanaklar açısından oldukça zengin. Proje, şehrin merkezinden uzaklaşmadan sakin ve dingin bir hayatı vaat ediyor.

Ada Mudanya...