26 / 04 / 2024

Adafen Yapı

Adafen Yapı

Adafen Yapı'nın sahibi Ataç Utlulığ, İncek'te TED Ankara Koleji'nin yanında kendi arsaları üzerinde 400 milyon liralık yatırımla, 120 konutluk Ada İnncek Konutları'nı inşa edeceklerini açıkladı.

Ankara Ada İnncek ev fiyatları!

Ankara Ada İnncek ev fiyatları 300 bin liradan başlayarak değişiyor. Adafen Yapı imzasını taşıyan Ada İnncek Konutları projesi bu yıl Eylül'de teslim ediliyor...

Ada İncek Konutları 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor!

1978'ten bu yana, başta Ankara olmak üzere birçok şehirdeki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Adafen Yapı, Ada İncek Konutları 'yla Başkentlilere yepyeni bir proje sunuyor...

Ankara İncek'e 400 milyon liralık 'Ada' kuruyor!

Adafen Yapı'nın sahibi Ataç Utlulığ, İncek'te TED Ankara Koleji'nin yanında kendi arsaları üzerinde 400 milyon liralık yatırımla, 120 konutluk Ada İnncek Konutları'nı inşa edeceklerini açıkladı.

Hasol: Kamu, niteliksiz bina yapıyor

YEM'in Yönetim Kurulu Başkanı, Has Mimarlık'ın sahibi Doğan Hasol, inşaat teknolojileri, mimari ve kentsel yapılar gibi konularda saygın otoritelerden biri..

TOKİ Çoban Evleri yapımını tamamladı

Gaziantep ve bölge illerinde hayvancılığın gelişmesine önemli katkı yapması beklenen Gaziantep Organize Besi Bölgesinde, villayı andıran 214 çoban evinin yapımı tamamlandı.

Hesabımızı kitabımızı yeniden yapıyoruz

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, krizin inşaat sektörünü ve TOKİ'yi ciddi şekilde etkilediğini belirtirken, "ona göre hesabımızı, kitabımızı yeniden yapıyoruz" dedi.

Düzce'ye yakıt tasarruflu konut yapılacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımına başlanılan 72 konut yüzde 80 yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Adafen Yapı Haberi

Adafen Yapı

Ataç Utlulığ, Ankara, İstanbul, İzmir ve Bodrum'daki yatırımlarına devam ettiklerini belirterek, Ankara İncek'te 5 bin metrekarelik kendi arsaları üzerinde, 25 bin metrekare inşaat alanına sahip yeni projeye başladıklarını söyledi. 


Utlulığ, şöyle konuştu: "Yeni projemiz, Ankara'nın yeni Çankayası olarak nitelenen İncek'te yükseliyor. Sitede 1+1, 2+1,3+1,4+1,5+1, bahçe ve teras dubleksleri gibi farklı seçeneklerde konutlar yer alacak. Projede çocuk oyun parklarından spor alanlarına, sinemadan cafeye kadar tüm sosyal donatı alanları bulunuyor. Konutların mutfaklarında koku izolasyonlu havalandırma sistemi, 24 saat kameralı güvenlik uygulamaları, engelli site sakinlerine özel çözümler de olacak." 


Ataç Utlulığ, Ada İnncek Konutlarının avantajlı kredi oranları, kişiye özel uygun ödeme koşulları ve hemen tapu olanakları gibi seçenekler sunduğunu da ifade etti. 


ATAÇ Utlulığ, "1978'den günümüze, Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde ve Bodrum - Yalıkavak...