28 / 03 / 2024

adam kule lansman

adam kule lansman

DAP Yapı'nın Kartal Dragos'ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.

Adam Kule'de lansmana özel dev kampanya!

254 konut ve home ofisten meydana gelen Adam Kule'de lansmana özel dev kampanya başlatıldı. İşte, lansmana özel fırsatlar....

Dragos Adam Kule satılık daire fiyatları!

Dragos Adam Kule satılık daire fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Maltepe Adam Kule projesinde lansmana özel indirimler devam ediyor.

Adam Kule Rezidans fiyat listesi!

DAP Yapı Adam Kule projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Adam Kule Rezidans fiyat listesi kapsamında fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor.

Dap Yapı Adam Kule lansman fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule lansman fiyatları konutların cephe ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Dap Adam Kule'de lansman fırsatı!

DAP Yapı Adam Kule projesi 27 katlı tek kule olarak yükseliyor. Dap Adam Kule'de lansman fırsatı devam ediyor.

Dragos Adam Kule fiyatları!

Maltepe Dragos Adam Kule fiyatları lansmana özel olarak 295 bin TL'den başlıyor. Projede lansman avantajları devam ediyor.

Dap Yapı Adam Kule güncel ödeme planı!

Lansman avantajlarının devam ettiği Adam Kule projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte,Dap Yapı Adam Kule güncel ödeme planı!

Adam Kule'den kişiye özel ödeme planı!

Adam Kule'nin lansman kampanyası start aldı. DAP Yapı, proje için kişiye özei ödeme seçenekleri sunuyor. Adam Kule'de peşinat 2016 yılında ödenirken; 12 ay taksit DAP Yapı tarafından karşılanıyor.

Adam Kule'de dev lansman kampanyası!

"Adam Kule'de dev lansman kampanyası" sloganıyla tanıtılan Adam Kule Residence'de 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen projede konutların yanı sıra home ofisler de bulunuyor.

Adam Kule projesinin lansmanı gerçekleşti!

DAP Yapı, istanbul Dragos'ta yapımına başlayacağı 'Adam Kule' projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak.

DAP Yapı 'Adam Kule'nin yarısını lansman öncesi sattı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, Adam Kule'nin ön talep döneminde yoğun ilgi gördüğünü ve lansman öncesi projenin yüzde 47'sinin satıldığını açıkladı. Yılmaz, "Bu satışın da yüzde 30'u yabancılara yapıldı" dedi.

Adam Kule projesi lanse edildi!

Maltepe Dragos'ta Dap Yapı farkıyla yükselen ve lansman öncesi dönemde yüzde 47'si satılan Adam KUle projesinde metrekaresi 5 bin 500 liradan başlıyor..

DAP Yapı Adam Kule'nin yüzde 47'sini sattı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, Adam Kule'nin ön talep döneminde yoğun ilgi gördüğünü ve lansman öncesi projenin %47'sinin satıldığını açıkladı.

Dap Adam Kule'nin yarısı lansman öncesinde satıldı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, Adam Kule'nin ön talep döneminde yoğun ilgi gördüğünü ve lansman öncesi projenin % 47'sinin satıldığını açıkladı. Yılmaz, "Bu satışın da %30'u yabancılara yapıldı" dedi.

Dragos Adam Kule ev fiyatları!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanında inşa edilen projede 350 adet ünite yer alıyor. Dragos Adam Kule ev fiyatları 280 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Maltepe Adam Kule Residence satış ofisi!

Maltepe Adam Kule Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dap Yapı tarafından inşa edilen Adam Kule Residence projesinde teslimler Eylül 2018'de gerçekleştiriliyor...

adam kule lansman Haberi

adam kule lansman

DAP Yapı'nın Kartal Dragos'ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.  Projeye özel sunulan yeni kampanyada peşinat tutarı 2016 yılında ödenirken 12 ay taksit imkanı Dap Yapı tarafından karşılanıyor. 48 ay vade ve 0 faiz fırsatının sunulduğu kampanya ile Adam Kule'den home ofis sahibi olma imkânı veriliyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Adam Kule'de, evlerin fiyatı 295 bin TL'den başlıyor. 48 237 metrekare aralığında olan dükkân ve mağazaların da satışa çıkarıldığı Adanı Kule'nin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.  Projenin mimarı ise Prof. Dr. Barbaros Sağdıç Kasım ve aıalık aylarının konut almak için doğru zaman olduğunu belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz. "2015 yüına...