19 / 04 / 2024

adam kule satılık

adam kule satılık

DAP Yapı imzasıyla İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesi teslime hazırlanıyor.

Adam Kule'de çok özel ödeme seçenekleri!

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesi için 13 Mart tarihine kadar geçerli olmak üzere çok özel ödeme seçenekleri hazırladı.

Adam Kule'den ev alanlar Paris seyahati kazanıyor!

9 ile 21 Şubat tarihleri arasında Adam Kule'den rezidans alan herkes Paris seyahati kazanacak. Tatil, 4 gün 3 gece sürecek. DAP Yapı'nın Dragos'ta inşa ettiği Adam Kule'de ev-ofisler de yer alıyor.

Adam Kule Dap Yapı Rezidans ödemeleri!

Tek blok şeklinde yükselen Adam Kule projesi İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yer alıyor. Adam Kule Dap Yapı Rezidans ödemeleri kapsamında 36 aya varan vadelendirme sağlanıyor.

Maltepe Adam Kule ödemeler!

Dap Yapı Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projede konutların satış fiyatları 306 bin TL'den başlıyor. Peki Maltepe Adam Kule ödemeler nasıl yapılıyor?

Adam Kule Maltepe daire fiyatları!

Ev alanlarının 46 metrekareden başladığı proje İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yer alıyor. Adam Kule Maltepe daire fiyatları 306 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule Dap Yapı fiyat!

Konum bilgisine göre metroya 600 metre yakınlıkta bulunan proje tek blok şeklinde yükseliyor. Adam Kule Dap Yapı fiyat listesine göre daireler 306 bin TL'den başlıyor.

18 soruda Adam Kule projesi!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte 18 soruda Adam Kule projesi...

Dragos Adam Kule ödemeleri!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen proje toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Dragos Adam Kule ödemeleri kapsamında fiyatlar 239 bin TL' den başlıyor.

Adam Kule fiyat!

Konum bilgisine göre sahile 10 dakika uzaklıkta bulunan projede daire alanları 46 metrekareden başlıyor. Adam Kule fiyat listesi kapsamında 239 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Adam Kule Dap Yapı ödemeleri!

Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Adam Kule Dap Yapı ödemeleri kapsamında 48 ay vade farksız ödeme yapılıyor.

Adam Kule Dragos ev fiyatları!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisin bulunduğu proje sahile 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Adam Kule Dragos ev fiyatları 239 bin TL'den başlıyor.

Dragos Adam Kule Residence ödemeleri!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılan proje metroya 600 metre yakınlıkta yer alıyor. Dragos Adam Kule Residence ödemeleri kapsamında 48 aya kadar vade sağlanıyor.

Adam Kule Dragos Rezidans!

254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan proje 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Adam Kule Dragos Rezidans projesinde daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

DAP Teras Kule satılık daire!

Toplam 360 daireden meydana gelen DAP Teras Kule satılık daire fiyatları 310 bin TL’den başlıyor. Projede tüm daireler adalar ve deniz manzarasına sahip.

Teras Kule Evleri satılık daire fiyatları!

DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teras Kule Evleri satılık daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Proje 360 adet daireden meydana geliyor.

Park Residences Cadde Kadıköy satılık daire!

44 katlı dört kule şeklinde hayata geçirilen Park Residences Cadde Kadıköy satılık daire daire fiyatları 498 bin dolardan başlıyor.

Mekan Yapı Başkule satılık ofis!

Mekan Yapı Başkule satılık ofis fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 liradan başlıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projenin 26 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor.

Teras Kule Kartal satılık!

Teras Kule Kartal satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. 2 blok halinde inşa edilecek proje E-5 otoyolu üzerinde hayata geçirilecek.

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık!

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık daireler 16 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Yakın zamanda satışa çıkacak proje E-5 otoyolu üzerinde bulunuyor.

Dap Teras Kule satılık daire!

Dap Teras Kule satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. 2 bloktan meydana gelen projede satışların yakın zamanda başlaması planlanıyor.

Dap Teras Kule Rezidans satılık!

Dap Teras Kule Rezidans satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ön talep toplanan proje 16 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Kartal Teras Kule satılık daire!

Kartal Teras Kule satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Gedik Üniversitesi'nin karşısında inşa edilecek projede ön talep süreci devam ediyor.

Teras Kule Kartal Evleri satılık!

Teras Kule Kartal Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Yakın zamanda satışa çıkacak proje konum olarak Gedik Üniversitesi'nin karşısında yer alacak.

Dap Adam Kule Residence Dragos satılık!

Dap Adam Kule Residence Dragos satılık dairelerin fiyatları 306 bin liradan başlayarak değişiyor. Dap Adam Kule projesinde teslimler 2017 yılının sonunda yapılıyor....

Adam Kule Dragos satılık konut!

Adam Kule Dragos satılık konut alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Sahile 10 dakikalık mesafede bulunan proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor.

adam kule satılık Haberi

adam kule satılık

Özgün mimari yapısı ve lokasyonu ile DAP Yapı’nın fark yaratan projesi Adam Kule, teslime hazırlanıyor. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek Adam Kule, ayrıcalıklı yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan ferah ortamı ve fonksiyonel yerleşim planıyla alışkanlıkların ötesinde bir hayat vadediyor. DAP Yapı’nın özgün forma sahip konsept projeler zincirinin son halkası olan Adam Kule’nin benzersiz mimarisiyle uyumlu iç tasarımı, farklıyı değil, eşsiz olanı arayanlar için kusursuzu sunuyor.


DAP Yapı, Nisan ayında yaşamın başlayacağı Adam Kule’ de 10 bin TL peşinat, 88 aya varan vade, DAP Yapı Finansman ayrıcalığı ve kişiye özel ödeme seçenekleri ile bu eşsiz projeden konut ve ofis sahibi olma imkanı veriyor. Özgün mimari yapısından A Plus niteliklerine, lokasyon avantajlarından, sağladığı yüksek prestij ve yatırım...