17 / 04 / 2024

Adam Kule satış ofisi

Adam Kule satış ofisi

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesi için 13 Mart tarihine kadar geçerli olmak üzere çok özel ödeme seçenekleri hazırladı.

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri!

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri 36 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabiliyor. Teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan projede konut ve home ofisler bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule lansman fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule lansman fiyatları konutların cephe ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Adam Kule adres!

Adam Kule adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Maltepe Dragos'ta, Altayçeşme Mahallesi'nde bulunuyor. Projede yer alan daireler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Adam Kule fiyat!

Konum bilgisine göre sahile 10 dakika uzaklıkta bulunan projede daire alanları 46 metrekareden başlıyor. Adam Kule fiyat listesi kapsamında 239 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Daire tiplerinin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projede 254 adet daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Dragos Adam Kule lokasyon bilgileri!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen projede dairelerin teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Dragos Adam Kule lokasyon bilgileri kapsamında sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen Adam Kule projesi toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

Adam Kule Dragos fiyat listesi!

Adam Kule Dragos fiyat listesi dairelerin alanları ve planlarına göre değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği proje 6 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Dap Yapı Adam Kule satış fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule satış fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen proje metroya 600 metre mesafede yer alıyor.

Maltepe Adam Kule Rezidans satılık!

Dap Yapı tarafından inşa edilen Adam Kule projesi 350 adet üniteden meydana geliyor. Maltepe Adam Kule Rezidans satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildiği proje toplam 350 adet üniteden meydana geliyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule ödeme planı!

Dragos Adam Kule ödeme planı kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Dap Yapı tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Maltepe ilçesinde hayata geçiriliyor.

Dap Yapı Adam Kule satılık ev!

Dap Yapı Adam Kule satılık ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Sahile 800 metre yakınlıkta bulunan proje 350 adet üniteden meydana geliyor.

Dap Yapı Adam Kule Evleri fiyatları!

Toplam 350 adet home office daireden oluşan Dap Yapı Adam Kule Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede Avrupa tatili kampanyası devam ediyor.

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi!

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence'ta fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor...

Dap Adam Kule satış fiyatı 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Dragos bölgesinde inşa edilen Adam Kule projesinde yaşam bu yıl Nisan ayında başlayacak...

Dap Adam Kule Residence Dragos satılık!

Dap Adam Kule Residence Dragos satılık dairelerin fiyatları 306 bin liradan başlayarak değişiyor. Dap Adam Kule projesinde teslimler 2017 yılının sonunda yapılıyor....

Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Adam Kule Rezidans'ta fiyatlar 306 bin TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Peki Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Adam Kule Residence Maltepe satış fiyatları!

Adam Kule Residence Maltepe satış fiyatları 306 bin liradan başlıyor. Dap Yapı projesi Adam Kule Residence'ta teslimlerin Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim!

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan oluşan projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Adam Kule Dragos satılık konut!

Adam Kule Dragos satılık konut alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Sahile 10 dakikalık mesafede bulunan proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor.

Maltepe Adam Kule ödemeler!

Dap Yapı Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projede konutların satış fiyatları 306 bin TL'den başlıyor. Peki Maltepe Adam Kule ödemeler nasıl yapılıyor?

Adam Kule Dragos Evleri satış ofisi!

Adam Kule Dragos Evleri satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan meydana gelen proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor.

Maltepe Adam Kule satış fiyatları!

Maltepe Adam Kule satış fiyatları 306 bin TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Dap Adam Kule Evleri Dragos satılık!

Dap Adam Kule Evleri Dragos satılık dairelerin fiyatları 306 bin liradan başlıyor. Maltepe'de yer alan Dap Adam Kule projesi 2017 yılının sonunda tamamlanıyor...

Adam Kule'de ofislerin yüzde 75'i satıldı!

DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini "insan"dan alan "Adam Kule" projesi için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor. İşte DAP Yapı'nın oluşturduğu kampanyanın ayrıntıları...

Dap Yapı Adam Kule Dragos satış ofisi!

Dap Yapı Adam Kule Dragos satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Konutların 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projenin 2017 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Adam Kule satış ofisi Haberi

Adam Kule satış ofisi

Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak projede ödemelerin yüzde 25’i peşin, yüzde 25’i teslimde alınıyor. Kalan kısım için DAP Yapı finansmanıyla sıfır faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor. 


Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek Adam Kule, ayrıcalıklı yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan ferah ortamı ve fonksiyonel yerleşim planıyla alışkanlıkların ötesinde ayrıcalıklı bir hayat vadediyor. DAP Yapı’nın özgün forma sahip konsept projeler zincirinin son halkası olan Adam Kule’de, yüzde 1 KDV avantajından da yararlanılıyor. 


Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Adam Kule kampanyasında dünyaca ünlü bir markadan da çanta hediye ediliyor. Home-ofis, dükkan ve mağazaların yoğun ilgi gördüğü projenin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.


Özgün mimarı ve lokasyonu ile fark yaratan Adam...