18 / 04 / 2024

adana 2014 projeleri

adana 2014 projeleri

Adana Valisi Mustafa Büyük, “Sektör temsilcilerimiz ve kent gönüllüsü dostlarımız ile birlikte, Adana’nın turizm çatısını zirveye taşımak yolunda ele ele ve gönül gönüle çalışmaya hazırız" dedi

Soner Çetin: İnşaat sektörünün önünü açarak ekonomiyi canlandıralım!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, imar düzenlemelerine sürekli dava açan Hazine yetkililerine " Gelin uzlaşalım ve inşaat sektörünün önünü açarak ekonomiyi canlandıralım " diye çağrı yaptı.

Hüseyin Sözlü: Sanayi Siteleri oluşturacağız!

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, ADASO Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

Hüseyin Sözlü: Adana'nın ulaşımını hafif raylı sistemle tamamlayacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, eksik kalan metroyu bütün Adana'ya hitap edecek şekilde hafif raylı sistem ile tamamlayacaklarını bildirdi.

Yakup Budak projelerini tanıttı!

Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yakup Budak, projelerini açıkladı. Yakup Budak, çocuklar ve de gençler için kentte rehberlik ve eğitim merkezlerinin kurulacağını bildirdi...

Adana'da işadamları projelerini anlattı!

Çukurova Genç İş adamları Derneği Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana' nın yıllar süren kötü gidişine 'Dur' denilmesi için 30 Mart yerel seçimlerinin milat olduğunu vurguladı.

Azim Öztürk Seyhan projelerini anlattı!

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde görev yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, görev yaptığı dönemde ortaya koyduğu, 'insan merkezli, adalet eksenli' hizmet anlayışıyla şehrin sakinlerine, "İyi ki Seyhan'da yaşıyorum" dedirtti...

Adana Kozan'da yol yapımı için anlaşma ile bir vatandaşın evi yıkıldı!

ADANA'NIN Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'ın yol üzerinden bulunan 2 katlı evin sahibi İsmail Küçüközen ile görüşmesi ve yapılan anlaşma neticesinde evin yıkımı belediye şantiye ekipleri tarafından yapıldı...

Abdullah Torun: Adana'nın doğal ve kültürel zenginliklerini ortaya çıkaracağız!

Sefahattin Sekin'in hazırlayıp sunduğu 'Gazeteci' programına konuk olan AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, seçimi kazanması durumunda Adana'nm 2. İstanbul olacağını söyledi.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adana’nın yeni stadı 2 aya hazır!

Adana'da yapımına 2014 yılında başlanan, UEFA ve FIFA standartlarındaki yeni stadın inşaatında sona yaklaşıldı. 33 bin kişi kapasiteli stadyumun 2 aya hizmete açılması planlanıyor.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Adana Stadı ne zaman tamamlanacak?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

Adana'ya 150'den fazla kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Adana'da faaliyet gösteren Yeni Akdeniz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Müteahhit Serkan Tunçay, yeni projeleri ve yatırımları anlattı. Tunçay, bölgede 150'yi aşkın kentsel dönüşüm projesine başlanılacağını söyledi.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

adana 2014 projeleri Haberi

adana 2014 projeleri


Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti. ÇUKTOB Başkanı Tayyar Zaimoğlu ziyaret sırasında Vali Mustafa Büyük’e yaptıkları çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verdi. Adana turizminin gelişip kalkınması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve bu uğurdaki çalışmalarını bundan sonra da kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Zaimoğlu, “Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı yapmış olan zat-ı aliniz ile birlikte, Adana turizminin gelişmesi için hayli yararlı çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Tayyar Zaimoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Büyük ise, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olmasından dolayı, zengin bir tarihi ve kültürel mirasa sahip olan Adana’da, turizmin potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Adana’nın sahip olduğu doğal, tarihi...