09 / 12 / 2025
fuzul

adana Alemdar Öztürk

adana Alemdar Öztürk

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "Özellikle kentsel dönüşüm konusunda milletvekillerimiz Necdet Ünüvar, M. Şükrü Erdinç ve Fatoş Gürkan ile birlikte Sayın idris Güllüce ile yaptığımız görüşmelerde plan ve programımızı arz ettik" dedi.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

TOKİ Adana Ceyhan Konutları'nın inşaatı başladı!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, üstlenici firma tarafından TOKİ kontlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Öztürk, temel atma çalışmalarının başladığını söyledi.

Ufuk Öztürk'ten yeni şirket!

Regnum Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı olan Ufuk Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Armatek İnşaat Taahhüt Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu.

Bilge Öztürk Muğla Akyaka’da kiteboard okulu açacak!

Tarkan ile yaşadığı ilişki sonrası adını duyuran avukat Bilge Öztürk, Muğla Akyaka’da kiteboard okulu açacak. 21 Mayıs'ta açılacak okulda Bilge Öztürk kurduğu deneyimli eğitmen kadrosuyla kiteboard eğitimi verecek.

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Özgül Öztürk Aksu kimdir?

Mimar Özgül Öztürk Aksu, "Nimri'de Yeniden Hayat" projesiyle Türkiye'ye Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü kazandırdı. Peki, Mimar Özgül Öztürk Aksu kimdir? Aksu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Halil Öztürk, Moritanya'da Türk restoranı açtı!

Türk iş adamı Halil Öztürk, iş için gittiği Moritanya'nın başkenti Nuakşot'taki yöresel yemeklerden memnun kalmayınca Türkiye'den aşçı getirtip restoran açtı.

Alemdar Öztürk, AK Parti'den ihraç edildi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk AK Parti'den ihraç edildi. Öztürk'ün ihracını 2014'te belediye başkanı adaylığını ilan eden Ömer Çelik açıkladı.

Nihat Öztürk: Suriyeliler'e ev verilmeyecek!

AK Parti Muğla milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum'da yapılacak TOKİ konutlarına 3 bin Suriyelinin yerleştirileceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Musa Öztürk: Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabı bitirildi!

6 Etap olarak hazırlanan Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabının bitirildiğine dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yürürlükteki Yeni Büyükşehir Yasasının tüm olumsuzluklarına rağmen verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Öztürk Şengül tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi' nde kuruldu.

Kamuran Öztürk Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin yeni başkanı!

TMMOB'ye bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu, ikinci gününde oy verme işlemleri ile devam etti. Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu’nda Prof. Dr. Kamuran Öztürk, şubenin yeni başkanı oldu

Öztürk Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 140 villalık proje!

Öztürk Ailesi, iki yılda 300 milyon dolar yatırdığı turizmdeki iddiasını artırıyor. Belek'te bir otel kuran ve iki tesisi de satın alan Öztürk Şirketler Grubu, Bodrum'da da bin 450 dönümlük arazi üzerine villa ve golf tesisi kuruyor.

adana Alemdar Öztürk Haberi

adana Alemdar Öztürk

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan'ı hak ettiği noktaya taşıyacaklarını söyledi. Bir televizyon kanalının programına konuk olan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yerel yönetim olarak 30 Mart 2014 seçimleri öncesinde taahhüt ettikleri hizmetleri el birliğiyle yerine getirmenin gayretinde olacaklarını belirterek "Özellikle kentsel dönüşüm konusunda milletvekillerimiz Necdet Ünüvar, M. Şükrü Erdinç ve Fatoş Gürkan ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın idris Güllüce ile yaptığımız görüşmelerde plan ve programımızı arz ettik. İnşallah kendilerinin desteğiyle bu projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi. 


Biiyükşehir yasasıyla Ceyhan'a bağlı 11 belde ve 70 köyün mahalle statüsüne geçtiğini belirten Başkan Alemdar Öztürk, buralardaki geri kalmışlığı ortadan kaldırarak hizmet kalitesini merkez mahalleler seviyesine getireceklerini söyledi. 


Ceyhan'ın, Çukurova'nın merkezinde 1. sınıf tarım arazileri üzerine kurulduğunu hatırlatan Öztürk, tarım arazileri üzerine yeni...