29 / 03 / 2024

Adana Arena Stadı açılışı

Adana Arena Stadı açılışı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Sarıçam ilçesinde 102 dönüm arazi üzerine geçen yıl inşaatına başlanan Adana Arena Stadı’nın önümüzdeki yılın sonunda hizmete gireceğini söyledi.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Nevşehir'e Kapadokya Arena Stadı geliyor!

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, ilçeye yeni kazandırılacak 15 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Stadın ismi Kapadokya Arena stadı olacak.

Hatay Arena Stadı Eylül 2018’de açılacak!

Hatay’da TOKİ tarafından yapımı devam eden Hatay Arena Stadı’nın Eylül 2018’de hizmete açılacağı bildirildi.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akhisar Arena Stadı ihalesine ilişkin 26 soru mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı ihalesiyle ilgili bazı hususlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı. Biçer iki önergede toplamda 26 soru sordu.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Giresun Çotanak Arena Stadı'na ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'de Aksu mevkiinde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunluların davetli olduğu belirtildi.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Malatya Arena Stadı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya'nın en büyük sportif yatımı olma özelliğine sahip olan 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı kayısı rengini almaya başladığı bildirildi.

Adana Arena Stadı açılışı Haberi

Adana Arena Stadı açılışı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Sarıçam ilçesinde 102 dönüm arazi üzerine geçen yıl inşaatına başlanan Adana Arena Stadı’nın önümüzdeki yılın sonunda hizmete gireceğini söyledi. Ataşbak, UEFA standartlarına uygun olarak son teknolojinin kullanıldığı 33 bin seyirci kapasiteli yeni stada giderek incelemelerde bulunarak proje müdürü Osman Belen’den bilgi aldı. Fiziki olarak yüzde 25’i tamamlanan stadın faaliyete girmesiyle kentte amatör ve profesyonel kulüplerin yanı sıra milli takımların da kamp ve müsabaka için Adana’yı tercih edeceklerini belirten Ataşbak, şunları söyledi: “Adana’nın son yıllarda gelişen ilçesi Sarıçam’da inşaatı süren Adana Arena Stadı 2016 yılında faaliyete geçecek. İhale bedeli 106 milyon 950 bin TL olan UEFA standartlarında yeni stadın hizmete girmesiyle kentimizin 50 yıllık tesis sorunu giderilmiş olacak. 6 katlı yeni...