25 / 04 / 2024

Adana Büyükşehir Belediyesine icra mı geldi

Adana Büyükşehir Belediyesine icra mı geldi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi 16 farklı meslek grubundan çok sayıda personel alımı yapacak! Başvurular bitmeden yetişin!

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZELMAN 16 farklı meslek grubundan personel alımı yapacağını duyurdu. Bazı alımlardan KPSS şartı aranmadığı öğrenildi.

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Adana Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 adet şantiye alanını 19 milyon 268 bin 644 TL'ye kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesine 700 milyonluk kredi kullanım yetkisi verildi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediyesine çeşitli hizmetlerde ve projelerde kullanılmak üzere, oy birliğiyle, 700 milyon lira kredi kullanım yetkisi verdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi kira alacaklarını erteledi!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait iş yerlerine ait kira alacaklarının ertelenmesine karar verildi.

Adana Büyükşehir'den sahra hastanesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, TÜYAP Fuar Alanı’nda sahra hastanesi kurdu.

Adana Büyükşehir'in kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Zeydan Karalar, 31 Mart 2019 tarihindeki seçimlerde Adana Büyükşehir Belediyesi’ni 4.5 milyar TL borçla devraldı. Karalar yaptığı açıklamada “Klişelere hapsolmadan ama Adana gibi gelişeceğiz” diyor.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesine icra mı geldi Haberi

Adana Büyükşehir Belediyesine icra mı geldi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti. Milliyet'te yer alan habere göre, masa ve sandalyelerin alınmasından sonra boş kalan makam odasında konuyla ilgili konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, söz konusu firmanın sahibinin geçmiş dönemde Hüseyin Sözlü’nün de yargılandığı Ceyhan Belediyesi’ne ilişkin bir davada yargılanan bir kişi olduğunu belirtti.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin önceki döneminde ihalesi alınan yol yapım ve kilit parke işini tamamlayan firma, 2 milyon 750 bin TL'lik borcunun tahsilatı için belediyeye başvurdu. Borcu tahsil edemeyen firma, Adana 5. İcra Hukuk Mahkemesi'ne başvuru yaptı. Mahkeme, alacaklı firmayı haklı bulunca da icra yolunu açtı. Adana Büyükşehir...