19 / 04 / 2024

adana entegre sağlık kampüsü projesi

adana entegre sağlık kampüsü projesi

Rönesans Sağlık Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, "Adana hastane projemizi sözleşme süresinden daha erken tamamlayarak gelecek yılın ortalarında teslim etmeyi öngörüyoruz" dedi.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü için halk toplantısı 17 Haziran'da!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından yapılacak olan Adana Entegre Sağlık Kampüsü projesi için halkın katılım toplantısı 17 Haziran'da yapılıyor...

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özgür ve Baha Kılıç ortaklığında kuruldu.

TİKA Kamerun’da 8 bin kişiye hizmet sunacak sağlık merkezini yeniledi!

TİKA, Kamerun’un Foumban şehrinde yer alan Njindare Entegre Sağlık Merkezi, genişletme çalışmaları ve tadilattan sonra yenilenen tıbbi ekipmanla yeniden hizmete açtı...

Sancaktepe'ye Sağlık Vadisi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de bir sağlık vadisinin yapılacağının müjdesini verdi. Koca, "İstanbul Sancaktepe'de büyük bir alanımız var. Baştan itibaren burayla entegre, daha büyük Sağlık Vadisi'ni orada planlıyoruz." dedi

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşıldı!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı 3.704 yatak kapasiteli Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona doğru gelindi. 

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün açılışı bir yıl erkene alındı!

İzmir'de yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak, Cumhuriyet tarihi boyunca kentte yapılan en büyük sağlık yatırımı olan ve 4 senede tamamlanması planlanan Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsünde açılış tarihi bir sene önceye çekildi.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da tamamlanacak!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak. 6 ayrı hastanenin yer alacağı projenin gelecek yıl tamamlanması öngörülüyor.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Ağustos ayında hizmete açılıyor!

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü projesinde sona yaklaşıldı. içerisinde bin 583 yataklı 6 hastane bulunan kampüs, ağustos ayında hizmete açılıyor.

adana entegre sağlık kampüsü projesi Haberi

adana entegre sağlık kampüsü projesi

Adana'da yapımı devam eden 540 milyon Euro yatırımla gerçekleşen 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı devam ediyor. Rönesans Sağlık Yatırım AŞ (RSY) tarafından 2015'te inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün gelecek yılın ortalarında hizmete girmesi bekleniyor. Toplam yatırım bedeli 540 milyon Euro olan tesisin 12 ay içerisinde 540 bin metrekare inşaat alanının betonarme işlerinin tamamlandığını belirten RSY Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu ,"Adana hastane projemizi sözleşme süresinden daha erken tamamlayarak gelecek yılın ortalarında teslim etmeyi öngörüyoruz. Kampus tamamlandığında 1550 yatak kapasitesi ve dünya standartlarındaki ileri teknoloji medikal ekipmanları ile yalnızca bulunduğu bölgenin değil, dünyanın sayılı hastaneleri arasında yer alacak" dedi. 

KAMPÜSTE NELER OLACAK? 

Adana Entegre Sağlık Kampüsü bünyesinde 584 yataklı genel hastane; 349 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi; 182...