25 / 04 / 2024

Adana Hayal Park Yenilendi

Adana Hayal Park Yenilendi

Çukurova Belediyesi’nin prestij tesisi Hayal Park, SPA, sauna ve fitness salonlarıyla A’dan Z’ye yenilendi. Belediye Başkanı Soner Çetin, zarar eden tesisleri zarar etmekten kurtardık" dedi.

Park Adana AVM kapanıyor!

Adana'da 3 sene önce büyük umutlarla açılan Park Adana AVM 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine son verme kararı aldı.

Rönesans Holding'in Rusya'daki Hayal Adası Parkı açıldı!

Rusya’da Türk şirketi Rönesans tarafından yapılan “Hayal Adası” Parkı açıldı...

Moskova'daki 'Hayal Adası' için hazırlıklar tamamlandı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da ülkenin en büyük tema parkı olma özelliğine sahip 'Hayal Adası' parkında hazırlıklar tamamlandı.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Adana'ya Mangal Park geliyor!

Adana Seyhan Baraj Gölü kıyısında vatandaşların kebap keyfi yapabilecekleri 'Mangal Park' adlı piknik alanı kazandırılıyor...

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Yasemin Masis'in Seyhan Park Residence çalışmaları sürüyor!

Mimar Yasemin Masis eşi Dikran Masis ile çıktığı Venedik tatili sonrasında soluğu Adana'daki Seyhan Park Residence projesinde aldı.

Park Adana AVM açıldı!

MT Gayrimenkul tarafından Adana'da 130 milyon Euro'ya inşa edilen Park Adana AVM hizmete açıldı.

Park Adana AVM 21 Nisan'da açılıyor!

MT Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Park Adana AVM, 21 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Demirel Park, Adana İnşaat Fuarı'nda tanıtılacak!

İbrahim Demirel İnşaat, 16-19 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Adana İnşaat Fuarı'na katılıyor. Demirel Park projesini fuarda yatırımcılarla buluşturacak.

Adana'da 135 dönüm alanda dönüşüm başladı!

Adana Seyhan'daki 50 yıllık hayal olan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar sürüyor. Proje Sucuzade Mahallesi’nde 135 dönüm alanda hayata geçiriliyor.

Adana Hayal Park Yenilendi Haberi

Adana Hayal Park Yenilendi

Çukurova Belediyesi’nin prestij tesisi Hayal Park, SPA, sauna ve fitness salonlarıyla A’dan Z’ye yenilendi. Başkan Soner Çetin, “Adana’nın en temiz, en güzel, en nezih tesisini Hayal Park’a yapmanın, halka hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz’’ dedi.


Bir süredir bakım-onarım çalışmaları yapılan Hayal Park tesislerin açılışına katılan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Açılışta konuşan Çetin, belediye başkanlığının 7. ayından itibaren "Yapacağız, açacağız dönemini geride bıraktıklarını" ifade etti. Çetin, "Binlerce üyesiyle yoğun ilgi odağı olan ve yılda 2,5-3 milyon lira zarar eden Hayal Park tesislerini akılcı yönetimle zarar etmekten kurtardık. A’dan Z’ye 5 yıldızlı otel kalitesinde yeniledik ve Çukurova Belediyesi şirketine devrettik. Şimdi en iyi şekilde işletilecek ve halkımıza daha iyi...