24 / 04 / 2024

adana imo şubesi

adana imo şubesi

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Adana Büyükşehir Belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Biçer, “5 Ocak Stadı’nın AVM ya da konut alanına dönüşmesine izin vermeyin. Sesinizi yükseltin.” dedi...

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Emlak Katılım Adana Küçüksaat şubesi hizmete açıldı!

Emlak Katılım, rotasını yeniden Türkiye'nin imalat sanayii bakımından dördüncü gelişen şehri olan Adana’ya çevirdi. Adana'da ikinci şubesini hizmete alan Emlak Katılım, Türkiye'de yılsonuna kadar 50 şube açmayı hedefliyor.

EmlakBank Adana Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası (EmlakBank) Adana Şubesi açıldı. EmlakBank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cantimur, kent sanayisi ve ticaretine de ellerinden gelen katkıyı vereceklerini belirtti. 

Zekeriya Turanbayburt: Adana'nın sorunlarını çözmek için desteğe hazırız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'nın gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Adana'da İnşaat Yönetimi Çalıştayı yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi tarafından İnşaat Yönetimi Çalıştayı gerçekleştirildi. İMO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe, açılış konuşmasında çalıştayın önemine değindi.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm sorunları konuşuldu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, Sinanpaşa Mahallesi'nde 11 yıldır sonuçlandırılmayan kentsel dönüşüm konusunu konuştu.

İMO Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

Adana'da gerçekleşen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makinaları Fuarı'na İnşaat Mühendisleri Odası katıldı. Fuara iki günlük teknik gezi düzenledi.

Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği konuşuldu!

Adana'da düzenlenen Tüyap İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları'nda Mimarlar Odası Adana Şubesi, kentsel dönüşümü anlattı. 'Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği' panelinde Mimar Sair Erhan Özbek'in moderatörlüğünde gerçekleşti.

İMO Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası'nın Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı. Meslekte 40'ıncı ve 25'inci yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket verildi.

Adana'da kentsel dönüşümde insan hakları tartışılacak!

"Ölçek: İnsan" başlığıyla Kentsel Dönüşümde "İnsan Hakların"nın ele alınacağı panel düzenleyeceklerini bildiren Mimarlar Odası Adana Şubesi Başkanı Mimar Ozan Tüzün, panele tüm Adanalıları davet etti.

Adana Yüzevler Kebap'ın yeni şubesi Folkart Çarşı’da!

Meşhur Adana Yüzevler Kebapçısı 7’nci şubesini Folkart Çarşı’da açtı. İzmir’e Folkart için geldiklerini belirten firma sahibi Selahattin Aydoğdu, “Kebabı sevdirmek istiyoruz” dedi

İMO: Ankara'da dönüşüm hızlı ve plansız!

Ankara'da üç hafta içinde, birbirine 500 metre mesafede, 2 çökme ve göçme olayı yaşandı. Konuyu inceleyen İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Ankara Şubesi, olaylar hakkında rapor yayımladı.

adana imo şubesi Haberi

adana imo şubesi


Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri ve İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Adana Büyükşehir Belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Biçer, “5 Ocak Stadı’nın AVM ya da konut alanına dönüşmesine izin vermeyin. Sesinizi yükseltin.” dedi.


İMO Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Engin, Ahmet Berdan Dinçyürek ve Basın Danışmanı Jale Artun’la birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, 5 Ocak Stadı’nın Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle beton yığını haline dönüştürülmemesi için yoğun mücadele verdiklerini hatırlattı. Stadyumun yıkılması halinde sosyal donatı alanlarıyla kamusal alan olması için somut projeler sunduklarını vurgulayan Biçer, “Tüm siyasi partilerin adaylarına çağrıda bulunuyoruz. Adana’nın daha çok...