26 / 04 / 2024

Adana Kabataş proje

Adana Kabataş proje

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana'nın sahil ilçelerinden Karataş'ta incelemelerde bulundu. Demirtaş, Karataş'a yatırım yapmaya davet etti.

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Adana projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Merakla beklenen projeyle Seyhan ilçesine 580 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika! 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika... 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Adana 2023 projesi detayları...

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Adana Seyhan projesinde Mayıs 2023 müjdesi geldi! 580 konutluk yeni konut projesini kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde 580 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje için beklenen tarih geldi.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 341 konutluk yeni proje!

2022 yılı için merakla beklenen sosyal konut hamlesini geçtiğimiz ay açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Adana Sarıçam kura sonucu 13.01.2022!

TOKİ Adana Sarıçam kura sonucu 13.01.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam kura sonucu 13.01.202 ve proje detayları...

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Adana Sarıçam TOKİ başvuru tarihi!

Adana Sarıçam TOKİ başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Adana Sarıçam TOKİ başvuru tarihi ve proje detayları...

Adana Kabataş proje Haberi

Adana Kabataş proje

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana'nın Karataş ilçesinde incelemelerde bulundu. Demirtaş, Karataş Kaymakamı Durmuş Gençer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor II Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile birlikte mülkiyeti Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına ait olan Oyküm Butik Otel'i ziyaret etti.


Demirtaş, otel yöneticiler inden doluluk oranı ve ziyaretçilerin ilçeye yönelik beklentileri hakkında bilgiler aldı. Demirtaş, Adana'nın Akdeniz'e açılan pencereleri olan Karataş ve Yumurtalık ilçelerindeki turizm 

potansiyelini yeni yatırımlarla buluşturmayı amaçladıklarını kaydetti.


Tüm turizm yatırımcılarını ilçeye yatırım yapmaya çağıran Demirtaş,  daha sonra ilçede yapımı devam eden ve önemli bir sağlık hizmeti eksikliğini giderecek olan Karataş Abdullah Tekin Devlet Hastanesi ek binası inşaatını denetledi. 



Hürriyet...