20 / 04 / 2024

Adana Kiza ofis

Adana Kiza ofis

Adana Kiza ofislerinde ilk teslimler Nisan ayında gerçekleştirilecek. Proje Kiza A.Ş. tarafından Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Adana Kiza'da ilk teslimler Nisan'da yapılacak!

Adana Kiza ofislerinde ilk teslimler Nisan ayında gerçekleştirilecek. Proje Kiza A.Ş. tarafından Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde ilk etap Ocak'ta teslim!

İş dünyasına mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı vaat eden Adana’nın en dikkat çekici projelerinden Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde ilk etap teslimleri Ocak 2017’de yapılacak.

Gaziantep Sanal Ofis uygulamasında fiyatlar 295 TL'den başlıyor!

"Sanal Ofis" sistemi ile hizmet alan kullanıcı ve şirketlere özel fırsatlar sunan Regus, başta Adana ve Gaziantep olmak üzere Türkiye'nin bir çok ilinde 295 TL'den başlayan fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor.

Kiza Kurumsal İş Merkezi yeniliklere devam ediyor!

Adana'nın ticari yaşamında yeni ufuklar açmaya hazırlanan bölgenin ilk karma projesi Kiza Kurumsal İş Merkezi, bir ilke daha imza atarak, isteyenlere, istedikleri oda sayısı ve büyüklükte ofis sahibi olma imkanı sunuyor.

Kiza Kurumsal İş Merkezi Adana İnşaat 2016 Fuarı'na katıldı!

Ticarette güç kazanmak isteyen girişimcilere sınırsız avantajlar sunan Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana İnşaat 2016 Fuarı'nda yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana 2016 İnşaat Fuarı'na katılacak!

Adana'run batısında konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan mimarisiyle, çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştüren Kiza Kurumsal İş Merkezi, Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı'nda "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla vitrine çıkacak.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin otelini kim işletecek?

Son yıllarda önemli otel yatırımları alan ve tesis sayısı 40’a, yatak kapasitesi 11 bine erişen Adana, ticaret ve ekonomiye büyük katkılar sunacak Kiza Kurumsal İş Merkezi sayesinde bir de küresel markalı otele kavuşacak.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde lansmana özel fiyatlar!

Yaklaşık 30 bin nüfusa sahip, 5 bin KOBİ işletmesinin bulunduğu Adana’nın batısında, 12 blok olarak projelendirilen ve tamamlandığında kentin vizyonuna büyük katkı sağlayacak olan Kiza Kurumsal İş Merkezi karlılık ve prestije yükseliyor.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi sağlam temellerle yükseliyor!

Adana’nın vizyon projeleri arasında gösterilen Kiza Kurumsal İş Merkezi, deprem güvenliği konusunda da en yeni teknoloji kullanımı ve uygulamalarıyla güven veriyor.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi inşaatında son durum!

Son yıllarda yaşanan yoğun kentleşme nedeniyle kuzeyi tıkanan Adana, batıya genişliyor. Kiza Kurumsal İş Merkezi’nin de, Adana’nın kuzey bölgesinde tıkanan şehirleşme yönünü batıya doğru kaydıracağı öngörülüyor.

Adana Kiza Park Center, cazip kasım ayı fırsatları sunuyor!

Gaziantep’te sektördeki 40 yıllık mazisiyle birçok projeyi imza atan Kurt İnşaat’ın, Adana’daki Balak Petrol İnşaat Ticaret A.Ş ile birlikte inşasını sürdürdüğü Kiza Park Center, cazip kasım ayı fırsatları sunuyor.

Adana Kiza ofis Haberi

Adana Kiza ofis

Adana’da inşa edilen Doğu Akdeniz Bölgesi’nin en büyük ofis projesi Kiza’da ilk teslimler Nisan ayında gerçekleştirilecek. Balak Metal ve Kurt İnşaat ortaklığıyla kurulan Kiza A.Ş. tarafından Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde inşa edilen projede ilk etap teslimleri için geri sayım sürüyor. 55 bin 262 metrekare arsa üzerinde 180 bin metrekare kapalı alanı kapsayacak şekilde konumlandırılan Kiza İş Merkezi, 20 metre genişliğindeki gidiş-geliş bulvarı ve bu bulvara dik kesişen 15 metre genişliğindeki 3 ayrı caddesi ve 3 bin araçlık açık ve kapalı otoparkı ile dikkat çekiyor. Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Aydın Kurt, Kiza’da, iş yaşamının alışkanlık ve geleneklerini, çağdaş iş yaşamının gereklilikleri ile buluşturduklarını belirterek, “Adana iş dünyası açısından hızla gelişim gösteren bölgede, nitelikli ofis kavramını hayata...