20 / 04 / 2024

adana konut fiyatları

adana konut fiyatları

Tüm ülkede artan ev kiraları ücretlerinden Adana'da olumsuz bir şekilde etkilendi. Kentteki emlakçılar bölgedeki daire kiraların 2 kat arttığını dile getirdi.

Konut satışları sonbaharda ivme kazanır!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, konut sektörünün yatırım araçlarına göre şuan sıkıntılı günler yaşadığını ancak seçimlerden sonra bu belirsizliği atlatacağını ve konut satışlarının sonbaharda artışa geçerek ivme kazanacağını dile getirdi. 

Adana'da konut fiyatları arttı!

Adana Bölge Gazetesi köşe yazarı olan Semir Bülbül bugünkü yazısında Adana'da konut fiyatlarının arttığına dikkat çekti. Bülbül, sektörü değerlendirdi.

Adana'da herkes konut üretmemeli!

Adana Bölge Gazetesi yazarı olan Semir Sümbül bugünkü yazısında bölgedeki konut sektörünü değerlendirdi. İşte o haber...

Adana'da boş arsa bulunmuyor!

Adana'da son yıllarda inşaat sektörü büyük bir ivme gösterdi. Müteahhitler, arsa bulamamaktan yakınıyor. Kentsel dönüşüm adı altında, müteahhitler, buldukları alana bina yapmak istiyor.

Adana'daki arsaların imara açılması konut fiyatlarını artırdı!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki bakir arsaların imara açılamaması nedeniyle ev fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi.

İmara kapalı alanlar Adana'daki ev fiyatlarını arttırıyor!

Son yıllarda Adana'da satılık ve kiralık ev fiyatları aşırı derecede arttı. Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, bu artışın imara kapalı alanlardan kaynaklandığını söyledi.

Adana'da konut fiyatları tavan yaptı!

Adana, metrekare başına yüzde 2,08 değer artışıyla Ağustos 2015’te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği; Mardin ise yüzde 1,09 düşüşle metrekare başına konut satış fiyatlarının en çok azaldığı şehir oldu.

Ağustos ayında en çok konut Adana'da satıldı!

Reidin-GYODER’in raporuna göre: Ağustos ayında, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok yükseldiği il Adana. Yeni Konut Fiyat Endeksi” kapsamındaki yeni konut fiyatlarında; Ağustos ayında bir önceki aya göre %0,75 arttı.

Adana'da konut fiyatları neden arttı?

Gayrimenkul sektörü kuruluşlarının araştırmasında Türkiye'de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana'da, bu fiyat artışlarının imarlı arsa sıkıntısından kaynaklandığı bildirildi.

Mayıs ayında konut fiyatları en fazla Adana'da arttı!

Türkiye'de yeni konut satış fiyatları geçen ay bir önceki aya göre 1+1 dairelerde yüzde 0.78, 2+1 dairelerde yüzde 1.11 arttı.

Konut fiyatları Mayıs'ta en fazla Adana'da arttı!

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.

Nisan ayında konut fiyatları en fazla Adana'da arttı!

REIDIN, 2015 yılı Nisan ayı Konut Fiyat Endekslerini açıkladı. Nisan ayında Adana'da metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.29 oranında arttı ve Adana fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu.

Konut fiyatları Ocak ayında en çok Adana'da yükseldi!

Konut satışlarında 2014 Şubat ayına göre en yüksek fiyat artışı İstanbul'da gerçekleşti. Konut fiyatlarının Ocak 2015'e göre en fazla yükseldiği il ise Adana oldu.

Adana'da konut fiyatları yüzde 1.87 artış gösterdi!

GARANTİ Mortgage, REIDIN ve GYODER, " İstanbul, Ankara, Adana ve İzmir başta olmak üzere 7 ilde satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki değişime yönelik bir araştırma yayınladı.

Adana'da konut fiyatları arttı!

Adana Bölge Gazetesi köşe yazarı olan Semir Bülbül bugünkü yazısında Adana'da konut fiyatlarının arttığına dikkat çekti. Bülbül, sektörü değerlendirdi.

Konut fiyatları Mayıs'ta yüzde 7.35 arttı!

REİDİN.COM ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran raporu yayınlandı. Buna göre Adana, konut fiyatlarının en fazla yükseldiği il oldu.

Konut fiyatları Mayıs ayında en fazla Adana'da arttı!

"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatlarında, mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0,76, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 7,35 artış meydana geldi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı konut fiyatlarını artırdı!

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı nedeni ile Yenice'ye yakın olan Adana'nın bölgelerinde arazi ve konut fiyatlarında ciddi fiyat artışları yaşandı.

Konut fiyatları Ocak ayında en çok Adana'da yükseldi!

Konut satışlarında 2014 Şubat ayına göre en yüksek fiyat artışı İstanbul'da gerçekleşti. Konut fiyatlarının Ocak 2015'e göre en fazla yükseldiği il ise Adana oldu.

Adana'da konut fiyatları yüzde 1.87 artış gösterdi!

GARANTİ Mortgage, REIDIN ve GYODER, " İstanbul, Ankara, Adana ve İzmir başta olmak üzere 7 ilde satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki değişime yönelik bir araştırma yayınladı.

Adana'da konut fiyatları arttı!

REIDIN.COM ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) konut fiyatları endeksine göre, Bir önceki yıla göre en yüksek artış İstanbul'da, bir önceki aya göre Adana'da gerçekleşti.

Adana'da yüksek konut fiyatları arsa sıkıntısına yol açıyor!

Adana’da son dönemlerde, konut fiyatlarının Türkiye ortalamasının üzerinde yükselmesine, arsa sıkıntısının yol açtığı, yeni imar alanlarının açılması durumunda fiyatların düşeceği belirtildi...

Marmo Villa Adana projesinde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor!

Marmo İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmo Villa Adana projesinde toplam 16 konut yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Marmo Villa Adana projesinde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor.

Akçura Konutları Adana daire fiyatları!

Akçura Konutları Adana projesinde toplam 52 adet konut bulunuyor. Toplam 6 dönüm arazi üzerinde yükselen projedeki dairelerin teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak planlanıyor. İşte Akçura Konutları Adana daire fiyatları...

Konut fiyatları Ekim'de en çok Adana'da arttı!

Emlak endeksleri raporuna göre konut fiyatları Ekim'de aylık yüzde 1.58, yıllık yüzde 17.33 yükseldi. Ekim'de metrekare başına konut fiyatları en çok Adana'da arttı.

Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, yüzde 14,75 oranında arttı!

Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi raporuna göre: Türkiye genelinde yeni konut fiyatları,yüzde 14,75 oranında arttı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de gerçekleştirildi...

Marmaray güzergahındaki konut fiyatları arttı!

Marmaray projesi geçtiği güzergâhlardaki konut fiyatlarını artış yaşanmasına neden oldu. Test sürüşünün bile fiyatları yüzde 30 artırdığı Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki emlak fiyatlarını adeta zirveye çıkardı...

adana konut fiyatları Haberi

adana konut fiyatları

Adana'da senelerdir süren imar sorununa koronavirüsün getirdiği zorluklar da dahil olunca ekonominin lokomotifi konumunda yer alan inşaat sektörü kötü günler yaşamaya başladı. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; son 9 ayda demirin kilosu 4 liradan 7,5 liraya, bir torba çimentonun fiyatı ise 11 liradan 30 liraya yükseldi. İmar sorunu nedeniyle kısıtlı alanda üretim yapan çok sayıda müteahhit, inşaat üretimini neredeyse durdurdu. Konut yetersizliği ve üniversitelerin yüz yüze eğitime başlamasıyla kiralama dönemine hareket kattı. Pandemi kısıtlamalarının olduğu zamanlarda evlerine neredeyse kiracı bulamayan konut sahipleri, yoğun taleple karşılaştı. Ellerindeki sıfır daireleri elden çıkamayan müteahhitler de kiraya yönelince, fiyatlar birkaç ayda bazı bölgelerde 2 kattan fazla yükseldi.

"KİRALIK EVLER KARABORSA OLDU"

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, aylık bin lira karşılığında kiraya verememeleri sebebiyle...