19 / 04 / 2024

Adana Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nerede

Adana Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nerede

“Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin ilki 26 Şubat’ta Adana’da gerçekleştirildi. Rönesans GY ana sponsorluğunda ve Emlak GYO’nun katkılarıyla, Hafele ve Yıldız Entegre’nin sponsorluğunda düzenlenen zirvenin bir sonraki adresi Antalya olacak.

Adana Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 26 Şubat'ta!

İlki 26 Şubat’ta, Adana’da gerçekleşecek “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”, Türkiye’nin kentsel dönüşümünü, başarı hikayelerini ve yatırım fırsatlarını masaya yatırıyor..

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

TOKİ Adana projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Merakla beklenen projeyle Seyhan ilçesine 580 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Adana Seyhan projesinde Mayıs 2023 müjdesi geldi! 580 konutluk yeni konut projesini kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde 580 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje için beklenen tarih geldi.

Adana Seyhan'da yüzde 20 indirimle arsa fırsatı!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ’den Adana’ya tam 682 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana’nın Seyhan ilçesindeki projesinin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ Adana Seyhan’da 682 adet konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 341 konutluk yeni proje!

2022 yılı için merakla beklenen sosyal konut hamlesini geçtiğimiz ay açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Adana'da kentsel dönüşüme giriyor! 682 yeni konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da 682 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ Adana projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 341 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana projesinin ihalesini 10 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Adana'da 35 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 34 milyon 966 bin 254 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

Adana Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nerede Haberi

Adana Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nerede

Türkiye’nin kentsel dönüşümünün bugüne kadar yapılmış en büyük buluşmaları arasında yerini alan “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yanı sıra ilçe belediye başkanları, gayrimenkul şirketleri üst düzey yetkilileri, kentsel dönüşüme katkı sağlayan şirket temsilcileri ve fikir önderlerinin katılımıyla, 26 Şubat’ta Adana Sheraton Otel’de gerçekleştirildi.


Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın ana sponsorluğu ve Emlak Konut GYO’nun destekleri, mobilya ve kapı donanımlarının yenilikçi markası Häfele ile yonga levha ve MDF sektöründeki pazar lideri Yıldız Entegre’nin sponsorluğunda düzenlenen bu önemli buluşma, Dünya Gazetesi ve Cnbc-e işbirliğinde gerçekleştirildi.



“KENTSEL DÖNÜŞÜM, BİNALARIN YENİLENMESİNDEN İBARET OLMAMALI”


Türkiye’de son yıllarda hızla sayıları artan büyüyen “kentsel dönüşüm” projelerinin, özellikle de Adana’nın dönüşümünün konu olarak ele alındığı zirvede açılış konuşmasını gerçekleştiren Adana...