20 / 04 / 2024

adana osb

adana osb

Adana İl İstihdam Kurulu toplantısı, AOSB'de gerçekleşti. Toplantıda konuşan AOSB Başkanı Sütcü, ''Metrekaresi 150 TL gibi sembolik bir ücretle arsa sahibi olma fırsatı sunuyoruz" diye konuştu.

Adana’da Organize Sanayi Bölgesi kurulacak!

AKİB Koordinatör Başkanı Mahmut Arslan, gıda ürünlerine yönelik 3 milyar dolar değerinde yapılacak yatırımla yeni bir Organize Sanayi Bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.

Adana OSB'den çalışanları için 5 bin konut!

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

Adana OSB'ye 180 yeni arsa tahsis edilecek!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 tesis inşaat, 20 tesis de proje aşamasında. 624 hektarlık genişleme alanının onayda olduğunu belirten Başkan Sütçü, 180 yeni arsa tahsis edileceğini söylendi.

Adana OSB genişlemeye devam ediyor!

Yıllık 1 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi genişlemeye devam ediyor. Bin dönümlük genişleme alanında 100 yeni işletme faaliyete geçecek.

Adana OSB'de 5 bin kişilik cami ibadete açıldı!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) hayırsever "Uçurum" ailesi tarafından İstanbul'daki Sultan Ahmet Camisinden esinlenerek yaptırılan Arif Uçurum Camii törenle ibadete açıldı. İşte ayrıntılar...

Adana OSB yol ve yağmursuyu yapım işi ihalesi 11 Kasım'da!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi alanına ait yol ve yağmursuyu inşaatı yapım işi ihale edilecek. İhale 11 Kasım 2015 günü saat 10:00'da yapılacak.

Adana OSB'de işletme sayısını 500'e çıkacak!

Türkiye’nin en büyük 10 OSB’si arasında yer alan Adana Hacı Sabancı OSB, bin dönümlük yeni bir alanı daha yatırıma açtı.100 işletmenin faaliyet göstereceği yeni bölge ile birlikte işletme sayısı 500’e, istihdam ise 35 binden 50 bine çıkacak.

Adana OSB'ye dört yılda 45 milyon liralık yatırım!

Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Her türlü altyapısı tamamlanan ve bin 590 hektar alana sahip olan Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), hem Türkiye'nin hem de yabancı yatırımcıların ilgi odağı konumunda.

Bekir Sütçü: Adana OSB üstyapı yatırımları ile yaşam merkezi haline geldi!

Büyüklük ve kapasitede Türkiye'nin ilk 10 OSB'si arasında yer alan Adana OSB, sanayicilerin yükünü azaltmak için gerçekleştirilen noter, gümrük binası, SGK binası, çarşı merkezi gibi yatırımlarla bir yaşam merkezi haline geldi.

Adana Hacı Sabancı OSB'ye makine ikmal tesisi yapılıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi tamamlanan ve üretime hazır hale gelen asfalt fabrikasının ardından modern bir makine ikmal tesisine kavuşuyor

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!

Adana Ceyhan'daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (COSB) yatırım için arsa tahsis edilen firma sayısı 13 oldu. 

Adana Tarıma Dayalı İhtisas OSB için planlama!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş tarafından düzenlenen toplantıda Karataş ilçesinde kurulması planlanan, ’Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin planlama süreci konuşuldu.

Adana Hacı Sabancı OSB'deki 41 adet yeni parsel yatırımcıları bekliyor!

Adana-Ceyhan D-400 Karayolu üzerinde, Yakapınar'ın kuzeyinde tarıma elverişli olmayan bin 590 hektar alan üzerine kurulan ve bu yıl 41'inci yaşını kutlayan AOSB, sanayicilere metrekaresi 150 TL gibi uygun bir ücretle arsa sahibi olma fırsatı sunuyor.

Adana OSB’de metrekaresi 150 TL’ye satılık arsa!

Adana İl İstihdam Kurulu toplantısı, AOSB'de gerçekleşti. Toplantıda konuşan AOSB Başkanı Sütcü, ''Metrekaresi 150 TL gibi sembolik bir ücretle arsa sahibi olma fırsatı sunuyoruz" diye konuştu.

Adana Sanayi Kent'e ilk etapta 241 milyon liralık yatırım!

Adana'da OSB çalışanların barınmasına dönük "sanayi kent" kurulacak. Adana Sanayi Kent uygun ödeme koşullarıyla satılacak.

Adana OSB'den çalışanları için 5 bin konut!

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

Adana Hacı Sabancı OSB'de istihdam çağrısı!

İnşaat, hazır beton, enerji gibi farklı sektörlerde 351 firmaya ait 407 işletmenin faaliyet gösterdiği Adana Hacı Sabancı OSB'de incelemelerde bulunuldu. Fabrika'da istihdam çağrısı hatırlatıldı.

Adana Hacı Sabancı OSB 2017’yi yatırımlarla geçirecek!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2017’yi yatırımlarla geçirecek. 43 firmanın 575 milyon liralık yatırım yapacağı OSB’de 3 bin 500 kişi istihdama katılacak.

Adana Hacı Sabancı OSB'ye 1 milyon metrekarelik yeni alan!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nin (AOSB) mevcut faaliyet alanına 1 milyon metrekarelik yeni alan ilave edilmesi için çalışma başlatıldı.

Adana Ceyhan OSB'nin yer seçimi yapıldı!

CTO Başkanı Şeref Can, konuşmasında OSB için bugüne kadar yapılan çalışmaların hakkında bilgi verdi. Daha sonra söz alan Vali Büyük, 146 dönüm alanda kurulması planlanan sanayi bölgesi hakkında değerlendirme yaptı.

Adana OSB'de fabrikaların toplı açılış töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde, Samsun Makine Sanayi Adana Fabrikası ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin açılış törenine katıldı. Vatandaşlar programa ilgi gösterdi.

Adana OSB'ye 180 yeni arsa tahsis edilecek!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 tesis inşaat, 20 tesis de proje aşamasında. 624 hektarlık genişleme alanının onayda olduğunu belirten Başkan Sütçü, 180 yeni arsa tahsis edileceğini söylendi.

adana osb Haberi

adana osb

Adana İl İstihdam Kurulu toplantısı, Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında Adana Organize Sanayi Bölgesinde (AOSB) düzenlendi. İstihdam ve üretimin, bölge ve ülke kalkınmasında önemli yeri olduğunu söyleyen Vali Demirtaş, Adana İl İstihdam Kurulunun, kent genelindeki kurum ve kuruluşlar, AOSB, meslek odaları ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle ortak çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.

AOSB’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda açıklamalarda bulunan Vali Demirtaş, “İlimizde çeşitli alanlarda üretim yapan iş insanlarımız, İŞKUR ve Vergi Daire Başkanlığımız tarafından mevzuattaki değişiklikler konusunda bilgilendiriliyor. Tüm iş kollarında bu konuda bilgi eksikliği varsa, bu sıkıntıyı özel toplantılar yaparak ortadan kaldırmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre AOSB Başkanı Bekir Sütcü, bin 590 hektar alan üzerine kurulan AOSB'nin, 5 kıtadan yatırımcıların bulunduğu 434 işletmeli bir bölge olduğunu belirtti. Sütçü,...