29 / 03 / 2024

Adana projeleri

Adana projeleri

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adana'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer Adana'daki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmasını değerlendirdi.

Adana'nın 5 dev projesi açıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümünde kentin geleceğine yön veren hizmetler arasındaki 5 dev projenin açılışını hemşehrileriyle birlikte coşkuyla gerçekleştirdi.

Adana'nın dev projeleri bugün açılıyor!

2017’yi ‘Altın Hizmet Yılı’ ilan eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü olan 5 Ocak’ta 5 projenin toplu açılışını gerçekleştirecek.

Adana'da kaldırıma şantiye alanı kuruldu!

Adana'da Prof. Dr. Nusret Fişek Caddesi üzerinde yürütülen inşaat çalışması kaldırıma taştı. Silobas, konteynır ve trafoyla kaldırım kapatılınca yayalar yola düştü

Adana Kışla Mahallesi'nde ilk etap dönüşüm projesi tamamlandı!

Adana Genç İş Adamları Derneği yeni yönetimi Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Çelikcan, Yüreğir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalar yaptı.

Hüseyin Sözlü: Adana'ya 6 yeni proje kazandırılıyor!

2014'te Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü "Her belediye başkanı kendine değil şehre yatırım yapmalı. Bu şehirde rant ve çıkar odaklarına geçit yok" dedi.

Adana'daki 6 dev projede son durum!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'nın itibar abidesi olacak 6 dev projenin yanı sıra kentin geleceğine yön verecek projeleri de art arda uygulamaya koyacaklarını açıklamıştı. İşte o projelerde son durum...

Adana'ya 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onay verdiği Adana'da çoğu imarsız olan Barbaros ve Bey mahallelerindeki gecekonduların yerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak.

Hüseyin Sözlü: Adana'yı ranta kurban etmeyeceğiz!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 5 yıllık görev süresinin içini hizmetlerle dolduracaklarını belirtip, "Adana'ya modern şehirciliğin mührünü vurmazsak bize de yazıklar olsun" dedi.

Adana'nın çehresi değişecek!

Adnan Menderes Bulvarı’nın Karayolları İl Müdürlüğü tarafındaki girişinden Menderes Adası kavşağına kadar olan bölümde uygulanacak olan projenin ilk etabı için önümüzdeki günlerde start veriliyor.

Adana'daki dönüşümle imarlı sanayi alanları çoğalacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Adana'daki projeleri, yatırımları ve hizmetleri anlattı. Sözlü, kentsel dönüşümün Adana sanayi için gerekli olduğunu belirtti.

Adana'da konut üretilemiyor!

Bizim Adana Gazetesi köşe yazarı olan Halil İbrahim Uğur bugünkü köşe yazısında Adana'daki kentsel dönüşümü ve kent sorunlarını anlattı. Uğur, imar sorunlarının aşılamadan konut üretilemeceğini vurguladı.

Adana'nın geleceği için mimarların düşüncelerine ihtiyaç var!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mimarlar Odası Adana Şubesi'nin genel kuruluna katıldı ve modern bir Adana oluşturma yolunda gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarında mimarlarla birlikte kolektif çaba gösterme çağrısında bulundu.

Hüseyin Sözlü, Seyhan Nehri üzerine yapılacak köprüleri anlattı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Seçimlerden çıkacak iyi veya kötü sonuç, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sizlere vereceği hizmetin önüne geçmez" dedi.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Adana'ya 150'den fazla kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Adana'da faaliyet gösteren Yeni Akdeniz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Müteahhit Serkan Tunçay, yeni projeleri ve yatırımları anlattı. Tunçay, bölgede 150'yi aşkın kentsel dönüşüm projesine başlanılacağını söyledi.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Adana'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer Adana'daki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmasını değerlendirdi.

Seyhan Belediyesi’nin projeleri Adana İnşaat Fuarı'nda!

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları kapılarını açtı. Seyhan Belediyesi’nin başta kent meydanı ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok projesi fuarda sergilendi.

Adana Mithatpaşa'nın dönüşümü için imar düzenleniyor!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Murat Cevheribucak, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Cevheribucak, kentsel dönüşüm, TOKİ ve imar planlarından bahsetti.

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Adana projeleri Haberi

Adana projeleri


Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği 11. Meclis Toplantısı’na katılarak kentin dinamiğini oluşturan meclis üyelerine Adana’nın geleceğini şekillendirecek olan projelerinden bahsetti.


PROJELERİNİ ANLATTI

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Adana’da ulaşımda hayata geçirdiği projelerle hemşerilerine otoyol standartlarında konforlu ulaşım sağlayan, yaşlı bakım ve hizmetleri ile bakıma muhtaç vatandaşlar için sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneğini sergileyen Başkan Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın 11. Meclisi’nde meclis üyelerine kentin geleceğini inşa eden projeleri anlattı.


 DESTEKLERİ İÇİN HELALLİK İSTEDİ

Yirmi yıllık belediye başkanlık tecrübesi, hemşerilerinden aldığı manevi güç ile durmaksızın çalışan, şehir haritasına işlediği planlamalar ile Adana’ya sonsuz bulvarlar yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Danışma Meclisi’nde ikinci beş yıllık hizmet...