23 / 04 / 2024

Adana Şehir Hastanesi

Adana Şehir Hastanesi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana'da açılması planlanan şehir hastanesi ile yapımı devam eden yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu.

2017'de açılacak şehir hastaneleri!

Sağlık Bakanı Akdağ: "Bu senenin sonuna kadar, belki 2017'nin ilk ayında 2 bin 500 yatağı hizmete almış olacağız. 2017'de Adana, Ankara, Eskişehir, Kayseri ve Manisa olmak üzere 5 şehrimizde 8 bin 500 yatağı hizmete sokmuş olacağız." dedi.

Adana Şehir Hastanesi 2017'de tamamlanacak!

Adana Entegre Sağlık Kampusu inşaatını inceleyen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Cumhurbaşkanımızın rüya projesi bu hastanelerden biri hizmete girecek” dedi.

Adana Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

ORTADOĞU'nun sağlık üssü olma yolunda ilerleyen Adana'da, 540 milyon Euro yatırımla yapımına başlanan 1550 yataklı Şehir Hastanesi, 19 Mayıs 2017'de hizmete giriyor.

Adana Şehir Hastanesi 19 Mayıs 2017'de hizmete girecek!

ORTADOĞU'nun sağlık üssü olma yolunda ilerleyen Adana'da, 540 milyon Euro yatırımla yapımına başlanan 1550 yataklı Şehir Hastanesi, 19 Mayıs 2017'de hizmete giriyor.

Rönesans İnşaat'tan dev sağlık yatırımı!

Kamu Özel Ortaklıkları yöntemiyle yapılacak olan 1.550 yataklı Adana Şehir Hastanesi için 9 yabancı banka kredi verdi. Projeyi, Türk Rönesans ile Fransız Meridiam yapacak.

Adana Şehir Hastanesi Tayland’a örnek oldu!

Adana Şehir Hastanesi, Japonya’nın en büyük yatırım ve ticaret şirketlerinden Sojitz, Tayland’da Kamu Özel İş Birliği modeli (PPP) kapsamında hayata geçecek yeni proje için örnek oldu.

Adana Şehir Hastanesi akıllı hale geldi!

Yozgat’ın ardından Adana Şehir Hastanesi de, Turkcell’in kurduğu dijital altyapı sayesinde akıllı hale geldi. 

Adana Şehir Hastanesi açıldı!

Adana Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı. Hastane, Yüreğir ilçesinde 553 bin metrekare kapalı inşaat alanı ve bin 550 yatak kapasitesine sahip, günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunacak.

Adana Şehir Hastanesi bugün açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım tarafından Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor.

Adana Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor. Hastanede günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunulacak .

Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım önderliğinde Mart 2015’te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor.

Adana Şehir Hastanesi 15 Eylül'de açılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 15 Eylül’de hastane kabulüne başlayacak bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne ulaşım sağlayan Mithat Özsan Bulvarı’nda rehabilitasyon ve yeni dönel kavşak yapımını sürdürüyor.

Adana Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği şehir hastanelerinden 1550 yataklı Adana Şehir Hastanesi, açılış için gün sayıyor.

Adana Şehir Hastanesi'ne yeni kavşak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne yeni bir kavşak inşa ediyor.

Adana Şehir Hastanesi'ne ilişkin 6 sorun mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana Şehir Hastanesi'ne ilişkin 6 sorunu meclis gündemine taşıdı. Türkmen sorularını Bakan Akdağ'a iletti..

Ordu'ya şehir hastanesi geliyor!

Ordu'nun damadı olarak kentte mükemmel bir şehir hastanesi yapacaklarını anlatan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Ordu Şehir Hastanesinin kamu özel ortaklığı ile yapılma fikri doğdu. " dedi.

Mersin Şehir Hastanesi açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Mersin'in tarihi bir günü yaşadığını belirtti.

Isparta Şehir Hastanesi depreme dayanıklı inşa edildi!

Isparta Şehir Hastanesi 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşa edildi. Isparta Şehir Hastanesi inşaatında bu detay dikkate alındı.

Adana Şehir Hastanesi Haberi

Adana Şehir Hastanesi

AB Bakanı Çelik Adana'da

- Çelik, açılması planlanan şehir hastanesi ile yapımı devam eden yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu

- Bakan Çelik:

- "Şehir hastaneleri bulundukları illere, Türkiye'ye büyük bir sağlık vizyonu, vatandaşımıza büyük bir sağlık hizmeti olarak kazandırılacaklar"

ADANA (AA) -  Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Şehir hastaneleri bulundukları illere, Türkiye'ye büyük bir sağlık vizyonu, vatandaşımıza büyük bir sağlık hizmeti olarak kazandırılacaklar." dedi.


Çelik, Adana'da açılması planlanan şehir hastanesini gezdi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.


Hastane inşa edilirken zaman zaman ziyaretlerde bulunarak incelemeler yaptığını anlatan Çelik, hastanenin bitmiş durumda olduğunu belirtti.


Şehir hastanelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakından takip ettiği, hükümetlerinin en büyük hayallerinden biri olduğunu söyleyen Çelik, şunları kaydetti:


"Şehir hastaneleri bulundukları illere, Türkiye'ye büyük bir sağlık vizyonu, vatandaşımıza büyük bir sağlık...