25 / 04 / 2024

adana stadı ne zaman tamamlanacak

adana stadı ne zaman tamamlanacak

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

Adana Stadı 2016 yılı sonunda hizmete girecek!

Adana’da yapımı süren 33 bin kişi kapasiteli yeni stat 2016 yılı sonunda hizmete girecek. İhale bedeli 106 milyon 950 bin TL olan stat UEFA standartlarında olacak.

Adana Stadı 2016 yılının sonuna yetişecek!

Geçen yıl inşaatına başlanan 6 katlı 33 bin kişilik yeni Adana stadının fiziki gerçekleşmesinin yüzde 25'i tamamlandı. Betonarme kısmın azalmasıyla inşaatı ivme kazanacak stadın 2016 sonuna yetişmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Yüreğir'deki atıl araziler ne olacak?

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yanındaki büyük boş arazi güvenlik ve pislik tehdidi oluşturuyor. Peki bu arazi ne olacak?

Mersin-Adana tren hattı ne zaman açılacak?

Mersin-Adana tren hattının ne zaman açılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Adana-Mersin arası banliyö tren hattı ne zaman açılacak?

Adana-Mersin arası banliyö tren hattının pandemi sürecinde kapalı olması ve hattın ne zaman açılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Adana'daki ikinci etap raylı sistem güzergahı ne zaman tamamlanacak?

Adana ilindeki ikinci etap raylı sistem güzergahının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

adana stadı ne zaman tamamlanacak Haberi

adana stadı ne zaman tamamlanacak

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi. Tümer, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 23 şehirde planladığı 25 stadyumdan en az 20’sinin hizmete açılmasına karşın 2014 yılında yapımına başlanan 33 bin seyirci kapasiteli stadyumun 2016 yılının sonunda hizmete gireceğine dair açıklamalar yapılmasına karşın hiçbir gelişme olmadığını belirtti.


2017 yılı biterken futbolda tüm liglerin başladığını ancak Sarıçam’daki stadyumun bitirilip hizmete açılacağına dair yeni bir girişimde bulunulmadığını, son açıklamaların da temenniden öteye geçmediğini ifade eden Tümer, 140 milyon liralık proje maliyetli stadyumda her geç kalınan günün maliyeti de arttırdığını söyledi. Tümer, "Türkiye’nin bir çok kentinde yapımına başlanan ve kısa sürede tamamlanarak hizmete açılan stadyumlar olmasına rağmen Adana’da Sarıçam ilçesinde 4...