20 / 04 / 2024

Adana Stadı son durum

Adana Stadı son durum

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Adana Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, UEFA ve FIFA standartlarına uygun, 6 katlı inşa edilen Yeni Adana Stadı'na ilişkin açıklamalar yaptı. 

Adana Stadı'nda inşaat sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni stat inşaatında olası aksaklıkların bildirilmesi konusunda müteahhit firma yetkililerine talimatı verdi.

Adana Stadı ne zaman tamamlanacak?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

Adana Stadı'nda sona gelindi!

Dünyada uluslararası organizasyonlara ev sahipliği hakkı kazanan birçok ülke stat yapımı konusunda büyük sıkıntılar yaşarken, Türkiye herhangi büyük bir turnuvayı düzenlememesine karşın 30 stadın inşasıyla ilgili aynı anda hamlede bulunuyor.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Adana Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Sarıçam ilçesinde 102 dönüm arazi üzerine geçen yıl inşaatına başlanan yeni statta incelemelerde bulundu. Yapımı süren 33 bin kişi kapasiteli yeni stadın yüzde 75'inin tamamlandığı bildirildi.

Adana Stadı'nda son durum ne?

Adana yeni stadına kavuşmayı beklerken bir yandan da 5 Ocak Stadı'nın ne olacağını merakla bekliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ kanalıyla 5 Ocak Stadyum alanında AVM ve konut yapma kararı önceki yıllarda alınmıştı.

Adana Stadı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İnşasına geçen yıl başlanan yeni Adana stadında çalışmalar hızla devam ediyor. Sarıçam ilçesinde yaklaşık 102 dönüm alanda 43 dönüm üzerinde yükselen stadın fiziki gerçekleşmesinin yüzde 25'i tamamlandı.

Adana Stadı'nın inşaatı devam ediyor!

 Vali Büyük: "Güneyin, hatta Akdeniz’in en çağdaş stadından sadece futbol olarak değil, salon sporları olarak da en verimli şekilde kullanılmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Adana Stadı 2016 yılında tamamlanacak!

Adana'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin kişilik stadın inşaatı devam ediyor. Fiziki olarak yüzde 20’si tamamlanan stadın 2016 yılında hizmete girmesi bekleniyor.

Adana Stadı 2016'da hizmete girecek!

İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Uygulamalar Şube Müdürü Emrah Bıyıkoğlu, Sarıçam İlçesi Çukurova Üniversitesi Balcalı mevkisinde yapımı süren yeni statta incelemelerde bulundu...

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika! 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika... 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Adana 2023 projesi detayları...

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

Son Dakika! Adana'da peş peşe iki deprem! 

AFAD'dan son dakika deprem açıklamasına göre Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.5  ve ardından 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri TBMM'de!

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu projesinde yer alan 21 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Adana Stadı son durum Haberi

Adana Stadı son durum

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana Stadyumu'nun açılış törenine canlı bağlantıyla katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yeni Adana Stadyumu'nun Türkiye, Adana, Adanalı sporcular ve taraftarlara hayırlı olmasını temenni eden Erdoğan, "Bu muhteşem tesisin Adana'mıza kazandırılmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Stadımız 78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı olmak üzere 138 bin metrekare büyüklüğe sahiptir. Alttan ısıtma ve soğutma sisteminin bulunduğu stadyumun toplam seyirci kapasitesi ise 33 bindir. 1444 araçlık otoparkı, ilk yardım odaları, 49 locası ve diğer özellikleri ile göz kamaştıran bu tesisi 162 milyon liralık yatırımla hayata geçirdik." şeklinde konuştu.

Adana'ya her bakımdan modern bir spor tesisini kazandırmış olduklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adanaspor ve Adana Demirspor'un maçlarını artık burada oynayabileceklerini söyledi.

Yeni stadyumun da motivasyonuyla...