24 / 04 / 2024

adana tatıl koyu

adana tatıl koyu

20 milyon dolarlık harcamayla kurulan Pendosis Tatil Köyü'ne ulaşımı sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik yolun dar olması nedeniyle otobüslerin geçemezken Pozantı Belediye Başkanı il özel idaresinden destek istedi

Adana Göl Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüme tepki!

Adana'da kentsel dönüşüm projesine dahil edilen Göl Mahallesi'ndeki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'ye tepki gösterdi.

Adana Göl Mahallesi'nde 34 hak sahibi yeni evlerine kavuştu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde Göl Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 34 hak sahibi kura çekimi ile yeni evlerine kavuştu. 

Adana Göl Mahallesi kentsel dönüşümde 230 bina yıkıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından başlatılan Göl Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 230 binanın yıkımını tamamladı.

Adana İnşaat Fuarı Türkiye ve Kıbrıs'ı bir araya getirdi!

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen Adana İnşaat ve Yapıda Yenilikler Fuarı Türk ve Kıbrıs heyetlerini bir araya topladı.

Adana Göl Mahallesi kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ ortaklığında yapılan Göl Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı. Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'nın örnek projesini kısa sürede tamamlamak için herşey hazır" diye konuştu.

Zeydan Karalar: Seyhan Sucuzade'deki dönüşümde mağduriyet yok!

Adana Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sucuzade Mahallesi'nde yaşayan bazı insanların evlerinin değerinin altında alınmaya çalışıldığı iddiasına tepki verdi.

Kayalife Adana satılık daire fiyatları!

6 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde Kaya Life İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayalife Adana'da uygun fiyat avantajı sağlanıyor. İşte, Kayalife Adana satılık daire fiyatları...

Adana'daki Lüks Oteli yıkılma tehlikesi altında!

Adana'da 1998 yılında meydana gelen depremde ağır hasar alan Lüks Oteli, tehlike saçıyor. Ancak önlem alınmadığı için, yıkım tehlikesi olan binanın önünden geçenler tehdit altında.

TOKİ Adana Göl Mahallesi'nde dönüşüm yapacak!

Adana Ekspres Gazetesi'nin yazarlarından Yasemin Güç bugünkü yazısında TOKİ'nin Adana Göl Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapacağını ele aldı. İşte Yasemin Güç'ün o yazısı...

Adana Göl Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Göl Mahallesi’nde 456 hak sahibine hem kira yardımı, hem de kira öder gibi taksitlerle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Çukurova Park Life Adana satılık daire!

Çukurova Park Life Adana satılık daire fiyatları 615 bin liradan başlıyor. TMT Grup Yapı'nın inşa ettiği Park Life Adana projesinde teslimler hemen yapılıyor...

3. Adana Kent Sorunları Sempozyumu 22 Mayıs'ta başlıyor!

Adana Kent Sorunları Sempozyumunun üçüncüsü "Yaşanabilir Bir Adana Nasıl Mümkündür!..." ana temasıyla 22-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.

adana tatıl koyu Haberi

adana tatıl koyu

Toros dağlarının yamacında, 20 milyon dolarlık harcamayla kurulan tatil köyüne ulaşımı sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik yolun dar olması nedeniyle otobüslerin geçeme zken Pozantı Belediye Başkanı eşin dostun katkılarıyla belediyeyi yönet tiğini belirterek İl Özel İdaresi"nden destek istedi.
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa çay, Adana"ya kazandırılan en büyük turizm yatırım ı olan Pendosis Tatil Köyü"nün tanıtımı için turizm neferi gibi çalış tığını belirterek, œPendosis Tatil Köyü"ne giden 2 kilometrelik yol zaman zaman darlaşıyor. Bu yoldan binek türü araçlar ve
minibüslerle rahatlıkla geçilebiliyor ancak, tur otobüslerinin çıkma imkanı yok. Biz belediye olarak yolu ıslah etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ama imkanlarımız yetmiyor' dedi.
çay, belediyenin imkanlarının son derece yetersiz olduğunu belirterek, 'Ben zaten ˜hatır gönülle" ve eşin dostun katkılarıyla belediyeyi yönetiyorum....