23 / 04 / 2024

Adana Ters Ev projesi

Adana Ters Ev projesi

Adana Yüreğir'de yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan "Ters Ev" projesinin temeli atıldı.

Kiracısını mülakatla seçen ev sahibi için şok gelişme: 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istenebilir! 

Adana'da bir ev sahibi kiracısını mülakatla seçeceğini söyleyerek kiracı adaylarına dilini, dinini, ırkını ve hangi mezhepten olduğunu sordu. Kiracı bu olay üzerine şikayette bulunarak, ev sahibi ifadeye çağrıldı.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

Adana'da ev kiraları 2 kat yükseldi!

Tüm ülkede artan ev kiraları ücretlerinden Adana'da olumsuz bir şekilde etkilendi. Kentteki emlakçılar bölgedeki daire kiraların 2 kat arttığını dile getirdi.

Şener Şen'in doğduğu iddia edilen ev tehlike saçıyor!

Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen'in Adana'da dünyaya geldiği iddia edilen ev yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Metruk binadan düşen ahşap parçaları çevre halkını tedirgin ediyor. 

Yüreğir'de ters ev inşa ediliyor!

Adana Yüreğir'de millet bahçesi içerisinde ters ev inşa ediliyor.  Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ters ev inşaat alanını ziyaret ederek inşaat hakkında bilgi aldı. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Adana'da sahte emlakçıya 6 yıl 8 ay hapis cezası!

Adana'da ev sahibinin imzasını taklit ederek kendi kiraladığı daireyi başkasına kiraya veren G.K.'ye 6 yıl 8 ay hapis cezası verildi...

Adana Ters Ev projesinin temeli atıldı!

Adana Yüreğir'de yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan "Ters Ev" projesinin temeli atıldı.

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev görenleri şaşırtıyor...

Adana Ters Ev projesi Haberi

Adana Ters Ev projesi

Adana'da yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan ‘Ters Ev’ projesinin temeli atıldı. Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, yatak odasından mutfağına tüm eşyaların ters durduğu evin temeli, Millet Bahçesi'nde atıldı.

İki katlı, 4 oda 1 salon olarak 200 metrekare alanda 18 ton çelik kullanılarak yapılması planlanan Ters Ev’in, 2021 yılı başında yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açılacağı belirtildi.

İlçenin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda bölgede turizmi kalkındırabilecek sosyal ve kültürel alanlardaki projeleri bir an önce hizmete sunmak istediklerini dile getiren Kocaispir, "Yüreğir'i bir cazibe merkezi haline dönüştürecek projemizi tamamladığımızda ziyaretçilerimiz burada güzel, keyifli ve unutulmaz dakikalar geçirebilme imkanına sahip olacak" şeklinde konuştu.

Antalya'daki Ters ev görenleri...